duminică , 23 septembrie 2018 - 21:36

Vezi dacă se MAJOREAZĂ SALARIILE în CEO!


Dan Pârvulescu nu exclude posibilitatea ca minerii și energeticienii să câștige mai mulți bani în 2017. Nu se hazardează însă să spună dacă sau cu cât ar putea fi majorate lefurile.

Liderul Federației Naționale Mine Energie a solicitat conducerii CEO o situație pentru a vedea dacă societatea își permite sau nu să crească veniturile angajaților în acest an. Dan Pârvulescu nu este singurul sindicalist care a vorbit de salarii mai mari în 2017. Eugen Iovan a declarat, zilele trecute, după întâlnirea cu ministrul Energiei, că Toma Petcu a promis că minerii și energeticienii vor primi bani mai mulți. Pârvulescu nu-l iartă pe liderul sindical de la Turceni, care, pe vremea lui Ciurel, a semnat acord cu administrația. ”În primul rând, trebuia să-l întrebați pe Eugen Iovan ce a fost în capul lui atunci când a semnat acordul cu Ciurel de a redus drepturile salariaților, în momentul în care, în 2015, a fost o creștere de productivitate de peste 20%. Nici nu știu dacă acum e creștere de productivitate, băieții aceștia și-au schimbat discursul. Lumea asta e întreagă atunci când legea îți permite să pui ceva la salarii, iar tu, cu mânuța ta, ajuți managerul să taie sau atunci când vorbești de cai verzi pe pereți. Dar știți cum e, unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. În privința majorării salariilor e posibil orice. Noi, ca federație, am trimis o adresă prin care am cerut mai multe informații de la companie, pentru că eu nu vorbesc din piață ca Iovan. Eu vorbesc pe date, iar atunci când vom primi datele, pot să le spun salariaților exact cum am spus și în 2015, ce putem obține. Sper să nu se mai facă o conjurație pro administrație și în loc să se mai pună la salarii, să se mai taie. Din păcate, sunt foarte mulți lideri, care, pentru interesele lor personale și familiale, au făcut praf sistemul de salarizare în CEO.”, a declarat Dan Pârvulescu.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO – SUPĂRAT pe PREMIERUL Dăncilă

Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, şi-a exprimat din nou nemulţumirea, pe pagina de socializare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.