Vezi de când va funcționa fabrica de cabluri!

fabrica-de-cabluri

În această săptămână, Primăria Târgu Jiu va semna contractul de concesionare cu firma germană care se va ocupa de construirea fabricii de cabluri auto.

Administraţia locală, după semnarea contractului, va demara lucrările pentru utilităţile necesare fabricii. Se va amenaja drumul de acces, se va introduce reţeaua de apă, de canalizare şi cea electrică. Primăria îşi propune să finalizeze lucrările până în septembrie. „În momentul de faţă pot să spun că în procent de 99,9% suntem aproape de semnarea contractului de concesionare cu partenerul din Germania. Acest lucru se va întâmpla în această săptămână. Din momentul în care am semnat contractul de concesionare a terenului de 4 hectare, primăria Târgu Jiu va demara lucrările pentru utilităţile. Vom amenaja drumul de acces, vom introduce reţeaua de apă, de canalizare şi reţeaua electrică. Se lucrează puţin mai dificil cu cei de la Distrigaz, dar vom rezolva şi problema respectivă pentru că este nevoie şi de reţea de gaze. Obligaţia primăriei, conform contractului, este ca până în septembrie să finalizeze introducerea utilităţilor”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.