Vezi de ce este acuzat FIUL unui CUNOSCUT ŞEF din CEO!

sergiu-lazaroiu

Pe adresa de e-mail a Gorj Domino s-a primit o sesizare a unui fost salariat, angajat de companie după ce şi-a cedat terenul. Acesta dezvăluie că, în timp ce angajaţii pe perioadă determinată au fost daţi afară, chiar dacă şi-au dat terenurile sau au fost angajaţi în urma unui deces în familie, alţii o duc mult şi bine în concedii medicale de câte o lună. Mai ales dacă sunt fiii sau fiice de directori sau foşti directori.

Omul povesteşte că fiul lui Constantin Lăzăroiu, fost director RU, şi-a luat medical o lună şi e încă angajat la Divizia Minieră, chiar dacă a avut contract pe perioadă determinată. Este vorba despre Sergiu Lăzăroiu, după cum susţine fostul salariat al CEO, care, în 2015, la vârsta de 23 de ani, a fost angajat la companie.

„Alţii trăiesc în mizerie”

Iată care a fost mesajul reclamantului: “Ţin să vă informez următoarele: când a avut loc restructurarea din cadrul CEO (toamna acestui an, n.red.) toti oamenii si -au facut preavizul si au plecat. Dintre cei pusi pe listă au fost si cei cu terenuri cedate si cei care au avut în familie morţi şi erau angajaţi în locul lor şi detaşaţi până când şi cei doi directori Pop si Dragomir (oamenii lui Grigorescu ministru) au plecat… Acest „copil”, Sergiu Lăzăroiu a rămas în continuare, facandu-şi o lună de medical: de la inceputul lui octombrie, până la inceputul lui noiembrie, astfel încât, pe 11 noiembrie i-a expirat contractul pe perioadă determinată. Numai că, el îşi continuă activitatea la Divizia minieră în cadrul biroului, ori productie, ori mediu dar cu domnul Chivu Laurentiu, fostul viceprimar din Rovinari. Tatăl îsi desfaşoara activitatea la CEO, la sediul de la gară, sef, iar mama, tot la Divizia Minieră, la CTC. El, in teritoriu, spune că nu calcă, deoarece, începând cu orele 11.00 cel tarziu 12.00 până la ora 15.00 este la sala de jocuri (la păcănele n. red.), nerespectând pauza de masă 12.30 -13.00. Acesta afirmă că poate să stea şi să meargă în continuare la serviciu, mizând pe faptul ca Lazaroiu Constantin a fost omul lui Bălăşoiu, fostul director de la Turceni o perioada de 5 sau 6 luni pe timpul PDL. Alţii stau şi așteaptă, trăind în mizerie si el sfidează cu destulă aroganţa oamenii care merită şi ei un loc de muncă…”

Sergiu Lăzăroiu nu mai lucrează în cadrul CEO de două zile

În urma verificărilor noastre, a reieşit faptul că, la data de 15 noiembrie, acestuia i-a încetat contractul individual de muncă. În ceea ce priveşte acuzaţiile că Sergiu Lăzăroiu mergea la păcănele în timpul serviciului, apropiaţi ai acestuia resping aceste afirmaţii ca fiind nereale şi făcute cu rea credinţă. Fiul fostului director RU nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj fiindcă nu a înregistrat un an în câmpul muncii.

loading...
Loading...

Citește și

S-a strigat DARUL la nunta din Albeni! Ce locație de nuntă au ales mirii după audierile de la poliție

În urma anchetei derulate de poliție și a dosarului penal întocmit pe numele primarului Ionuț …

3 comentarii

 1. Cat de prost trebuie sa fii ca azi, la 23 ani sa nu-ti gasesti de lucru in alta parte si sa vii la CEO?!
  Cat de prost poti fi ca parinte ca azi sa-ti aduci copilul la CEO?
  Trebuie ca lucrezi la resurse umane sau ai terminat facultatea de mine sau ceva pe la Jiul de Sus-Jos.
  … sau te cheama Laza., olaru, trofin, jani., badescu, …
  Cati sunt? 5! Mai trebuie ca n-am ajuns la 100 adunand IQ-urile lor!
  As face media, dar nu-i avantajeaza nici asa, al lui olaru e subunitar.
  Nu, nu… nu e vorba de formatia de muzica usoara, ci de IQ! Intelegeti? IQ!

 2. vedeti cazul domnului Banica Andrei (fiul judecatorului Banica si al doamnei Banica, si ea angajata la CEO). Banica Jr. (detasat fiind la CEO de la Minprest), ramane la CEO in conditiile in care sunt concediati atatia mineri care au dat pamant sau ale caror rude angajate la CEO au murit muncind la CEO.

 3. La turceni era ditescu nu balasoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.