duminică , 23 februarie 2020 - 15:39

Viață distrusă într-o secundă! A rămas desfigurat în urma unui accident – IMAGINI ȘOCANTE!

bogdan-sofei-masina-accd

Tânărul Bogdan-Laurenţiu Șofei din Țicleni are nevoie urgentă de ajutorul semenilor săi. În data de 27 septembrie 2013, a suferit un accident de circulație foarte grav. A trecut prin trei operaţii la cap, ultima fiind cu întregire de os cu plăcuţe din titan. Bogdan are nevoie de ajutor financiar, căci, pentru ca fața sa să nu mai fie desfigurată, trebuie să mai fie supus la două intervenții chirurgicale în Italia- operații pentru refacerea orbitei, faţă şi nas, unde va fi nevoie de alte plăcuţe tot din titan, care sunt foarte scumpe. Are nevoie de 30.000 de euro până la sfârșitul lunii martie.

Cont donații
Facem un apel către acele persoane care-l pot ajuta pe tânărul Bogdan-Laurenţiu Șofei. Numărul de cont în care pot fi donaţi bani (lei) este RO16INGB0000999903321709 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam -Sucursala Bucureşti. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon 0732.740.986.

sofei-bogdan2

În septembrie 2013, viața lui Bogdan Șofei (26 ani, absolvent al Universității de Vest din Timișoara n.red.), din Țicleni, s-a schimbat dramatic. Atunci, tânărul a suferit un grav accident de circulație, la Timișoara. A fost atât de grav rănit la cap (traumatism cranio-cerebral grav n.red.), încât medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. A fost internat și operat de mai multe ori, stând internat mai bine de opt luni. Pentru cele două operații de care are nevoie pentru ca fața să nu îi mai fie desfigurată, lui Bogdan Șofei îi trebuie 30.000 de euro. Data limită până la care trebuie să facă rost de acești bani este sfârșitul lunii martie. „Medicii nu i-au dat prea multe șanse. Două luni, Bogdan a stat la terapie intensivă. Au făcut tot ce s-a putut, le mulțumim din suflet. Acum merge și vorbește. Urmează alte două operații pentru refacerea orbitei, față și nas, unde va fi nevoie de alte plăcuțe, tot din titan, care sunt foarte scumpe. Din păcate, oasele feței s-au prins greșit și de aceea trebuie refăcută orbita pentru ca să vina ochiul la locul lui și să se întregească oaselor feței. Medicii spun că cele două intervenții vor fi făcute în Italia și de aceea ei facem apel la persoanele de bună credință pentru a ne oferi câte un ajutor pentru strângerea sumei necesare. Orice suma, cât de mică ar fi ea, e binevenită. Pentru noi, în aceste momente, orice bănuț e de folos. Daca bunul Dumnezeu a vrut ca el să fie cu noi, trebuie să își revină!”, a spus Aurelia Șofei, mama lui Bogdan.

Loading...

Citește și

ACCIDENT grav, cu 7 VICTIME, la Florești!

In jurul orei 09:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta …

3 comentarii

  1. Numele lui nu coincide cu contul. A reusit cineva sa faca donatie in acest cont?

  2. Buna ziua. dacă sunt probleme in legatura cu acest cont bancar, sunati la numarul de telefon din articol. multumesc! M. Floroiu

  3. Am reusit sa utilizez contul mamei sal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.