Vicepremierul Borc va cunoaște situația DRAMATICĂ a CEO. Vizita lui, așteptată la Gorj

vicepremierul-Borc

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, este convins că vicepremierul Costin Borc va răspunde pozitiv invitaţiei liderilor PSD de a clarifica situaţia Complexului Energetic Oltenia. 

Popescu a precizat că este posibil ca Borc să nu vină în Târgu Jiu, aşa cum au solicitat liderii social – democraţi, Florin Cârciumaru şi Liviu Dragnea, însă este sigur că va chema la Bucureşti sindicatele şi partea administrativă pentru a purta o discuţie serioasă în ceea ce priveşte activitatea Complexului Energetic Oltenia. „Sunt convins că aibă o deschidere pentru că s-a implicat (vicepremierul Borc, n. red.), având în vedere discuţiile purtate acum două luni cu partea sindicală, cu partea administrativă şi este un domeniu de activitate pe care îl coordonează. Ca vicepremier coordonează şi partea de activitate a Ministerului Energiei. Cred că va răspunde afirmativ invitaţiei. Poate nu neaparat la Târgu Jiu, dar va încerca o dezbatere amplă la Bucureşti cu partea administrativă şi partea sindicală. Ştiu că au rămas în discuţie, acum două luni, o nouă analiză la ceea ce înseamnă activitatea Complexului Energetic Oltenia. Instabilitatea complexului este principala temere pentru noi toţi. Sunt zvonuri de genul că trebuie schimbaţi toţi membri directoratului. Aceste lucruri nu fac bine companiei. Mai ales în această perioadă în care ar trebui să se concentreze pe producţia de energie, pe producţia de cărbune, pe realizarea stocurilor pentru iarnă. Sunt multe are probleme care necesită atenţia. Cred că incertitudinele pleacă undeva de la ministerul Energiei sau din oamenii care conduc, din Consiliul de Supraveghere pentru că ar trebui să fie mult mai fermi în deciziile care privesc compania”, a declarat Cosmin Popescu.

Călinoiu: „Ne jucăm de-a programul…”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că este necesară intervenţia vicepremierului Borc la complex pentru a clarifica lucrurile. „Este necesară intervenţia vicepremierului la CEO nu numai pe tema schimbării conducerii, ci şi pe tema instabilităţii pe care o vedem cu toţii că s-a instalat în Complexul Energetic Oltenia. Nu avem niciun fel de decizie. Vedem că acum când e nevoie de consum de energie, ne jucăm de-a programul 5 zile, 7 zile, ne jucăm de-a disponibilizarea forţei de muncă. Starea aceasta de nedescris, de blocaj pe care o trăim la ora actuală este dramatică”, a declarat Ion Călinoiu.

Loading...

Citește și

„Sinecuristul sadea” Chepeneag îi dă replica lui Dan Vâlceanu

,,Minciună, bătaie de joc și dezinformare” așa își intitulează social-democratul Valentin Chepeneag demersul său public …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.