sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 20:15

Vicepreședinte PSD: Aș da afară JUMĂTATE din ANGAJAȚII Primăriei Tg-Jiu


Mihai Prunariu, vicepreședintele PSD Gorj, a declarat, miercuri, la postul local de televiziune Tele3, că, dacă ar fi primarul orașului Tg-Jiu, ar da afară cel puțin jumătate din angajații primăriei.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care, de opt luni de zile, Prunariu și colegii săi din cadrul Asociației Județene de Fotbal nu reușesc să primească avizele necesare pentru a racorda sediul instituției la rețeaua de gaze. Prunariu a spus că sunt plimbați de la un birou la altul și li se solicită tot felul de documente, până și o imagine din satelit, pentru un racord de un metru și jumătate.
”Mă lovesc de o birocratizare și o plimbare de la un birou la altul și o hârtie care se învârte între birouri și mă gândesc ce pățește un cetățean de rând care nu cunoaște pe nimeni prin primărie. Vreau să vă spun că aparatul primăriei este extrem de stufos și sunt numeroși oameni care nu fac nimic. Eu cred că cel puțin jumătate de acolo ar trebui să plece în primele două luni. Știu că o să-mi ziceți că sunt funcționari publici și nu pot să plece că i-a făcut mămica lor funcționari publici. Nu, ar trebui să plece pentru că nu fac nimic. În prima lună, aș pune camere de luat vederi în fiecare birou și aș demonstra cetățenilor cum se muncește în primărie, în al doilea rând, aș modifica organigrama și aș reduce la cel puțin jumătate. Și, în general, ar rămâne câte unul în birou în timpul programului, ceilalți pe teren, să vadă problemele cetățenilor, să și le noteze și să vină să le discutăm pentru că este o fractură clară între percepția conducerii primăriei, a consilierilor locali și ce se întâmplă în oraș”, a afirmat vicepreședintele PSD.

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAŢII de ABUZ ÎN SERVICIU la adresa unui PRIMAR din Gorj

Consilierul local Constantin Brănescu îl ameninţă cu plângerea penală pe primarul oraşuluiŢicleni, Radu Constantin, după …

5 comentarii

  1. Pai si pana a avea tu nevoie de avizul pentru gaze , ani de zile in care te ai pupat in bot cu toti zeii pesedeului la Tg Jiu ( Ponta , Carciumaru, Calinoiu , Florescu, etc si bla, bla, bla , pana acum ce ai facut tu draga Mihai pentru debirocratizarea primariei mun’cip’ului , vorba lui nea Florin , care a fost ? Cum dracu’ va treziti din morti toti pesedistii abia acum cand primar a devenit saracutul Romanescu? Ce va impiedica pe voi zeii pesedeului care aveti supermajoritate in Consiliul Local Tg Jiu sa modificati organigrama , sa dati afara zecile de neveste, nepoate si amante din primarie care freaca menta sau ma rog bastoanele? O sa ti spun tot eu draga Mihai , pentru ca sunt ale voastre , ale pesedistilor . Si amantele si ,,,,bastoanele.

  2. n-ai cum sa-i dai afara, sunt pile doar de la psd, lingatori de hartii si afise,ii platiti pe astia la fel ca aia cu ajutoare sociale, care nu se duc la munca, ca sunt platiti din ajutorul social, astia la fel, nu fac nimic ca sunt platiti sa plimbe hartii…

  3. Dl. Mihai vreți să spuneți că actualul primar e in funcție de 8 luni? Vreți să spuneți că nu ați reușit să aliniați planetele in favoarea dumneavoastră atât timp cât ați fost la putere? Vreți să spuneți că e implicată toată primăria in emiterea autorizației de construire sau nu aveți bani pentru o ridicare topografică? Până la urmă este nevoie de câteva acte și de un proiect pentru orice autorizație indiferent cine ai fi tu persoana fizică, persoana juridică sau o instituție a statului…

  4. Da ti l afara si pe ăla cu parcurile…Toma Saramat…ca si asa nu face nimik…doarme pe el iar noi nu avem unde parca.

  5. Mihai ai dreptate toate panaramele si-au gasit un loc caldut pentru kauaza la prim. Targu jiu, ziariste, amante lipitori de afise , functionari mediocrii . Bine ca nu toti sunt asa , sunt cativa care ii tin pe toti in spate si primaria. Pe vremea psdului si pdlistii si-au angajat rude in primarie. Acum sunt bine venite pentru Romanescu ca le foloseste impotriva voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.