duminică , 16 februarie 2020 - 20:53

VICEPREŞEDINTE PSD Gorj, SANCŢIONAT de LIDERII PSD Târgu-Jiu. REACŢII


Mihai Prunariu a fost sancționat cu avertisment, luni, seară, în Biroul Politic Municipal al PSD Târgu-Jiu, pentru declarațiile făcute, în ultima perioadă, împotriva colegilor de partid.

”De ceva timp, asist la circul de la cele două primării de municipiu. Am pierdut alegerile și vrem să conducem tot noi. Instituțiile nu pot fi conduse de viceprimari, vicepreședinți sau directori adjuncti. Ajunge! Hai mai bine sa ne pregătim pentru alegerile viitoare. Cu programe, proiecte și să recâștigam încrederea cetățenilor. Acum, contestați-mă că nu sunt pesedist!”, acestea sunt comentariile făcute de Mihai Prunariu pe data de 5 noiembrie, pe pagina sa de socializare care i-au atras sancţiunea. Aurel Popescu susţine că întreg Biroul Politic Municipal și-a exprimat dezacordul privind atitudinea vicepreședintelui PSD. “S-au purtat discuţii în Biroul Politic Municipal vizavi de atitudinea pe care a avut-o Mihai Prunariu. Toţi colegii care au luat cuvântul şi-au exprimat dezacordul vizavi de atitudinea sa. Cu toţii am fost de acord că războiul este cu adversarii politici nu cu colegii de partid. Domul Mihai Prunariu a fost invitat oficial să participe la această şedinţă. Ar fi fost corect să şi participe. În acest fel şi-ar fi arătat cu adevărat apropierea faţă de organizaţia din care face parte. A primit un avertisment. Este un semnal de alarmă pe care sper să-l înţeleagă”, a declarat preşedintele PSD Târgu-Jiu.

Prunariu: Decizia e ILEGALĂ

Mihai Prunariu nu a participat la şedinţa Biroului Politic Municipal. A aflat din presă că a fost sancţionat de colegii de partid. Vicepreşedintele PSD spune că avertismentul primit este ilegal. “Sunt în concediu. Habar nu am de ceea ce s-a întâmplat. Ar fi trebuit să fiu şi eu invitat la şedinţă, dacă am fost sancţionat. Nu am fost sunat ca să particip. Orice sancţiune pe care mi-au dat-o contravine statutului. În calitate de vicepreşedinte şi membru al Biroului Politic Judeţean, nu pot fi sacţionat decât de Comitetul Judeţean Executiv la propunerea BPJ-ului. Măsura de a mă sancţiona e ilegală. Se încalcă statutul partidului. Eu nu am atacat niciodată partidul. Am tras un semnal de alarmă vizavi de poziţionarea unor colegi de-ai mei în ceea ce priveşte politica pe care trebuie s-o facem la municipiu, dacă dorim să câştigăm alegerile. Când Adrian Tudor i-a atacat pe preşedintele executiv, preşedintele organizaţiei de tineret, parlamentarii şi consilierii judeţeni şi locali nu s-a luat nicio măsură. Asta înseamnă că se iau decizii de către conducerea organizaţiei în funcţie de interesele personale”, a declarat Prunariu. Aurel Popescu i-a transmis că dacă vicepreşedintele PSD consideră că s-a încălcat statutul partidului, poate să conteste avertismentul la Comisia de Etică a Partidului Social Democrat.

Loading...

Citește și

Senatorul Cârciumaru, coordonator la municipiu

Florin Cârciumaru răspunde de organizația municipală în perioada acesta până la alegerile locale. Decizia s-a …

Un comentariu

  1. Zeama de Pruna si Circiumaru , nume predestinate sa conduca orasul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.