VICEPRIMAR PSD de MUNICIPIU, CANDIDAT la primărie din partea PRO ROMÂNIA?


Deputatul Alin Văcaru susține că viceprimarul de la Motru, Cosmin Morega, este o variantă de candidat pentru Pro România.

Pe lângă alegerile prezidențiale, oamenii lui Victor Ponta de la Gorj se mobilizează și pentru cele locale din 2020. Alin Văcaru spune că partidul vrea să pună candidați în toate localitățile din județ la primării. Secretarul general al Pro România afirmă că deși nu i-a propus lui Cosmin Morega, viceprimarul PSD al orașului Motru este o variantă de candidat la primărie pentru formațiunea sa politică. Asta, în condițiile în care nu va fi desemnat candidat din partea Partidului Social Democrat. „Pe lângă faptul că îl susținem pe Mircea Diaconu în această campanie la prezidențiale, ne continuăm mersul nostru politic și încercăm să acoperim toate zonele acolo unde nu avem oameni, pentru că ne pregătim de alegerile locale. Și colegii mei de la București vor face un program și vor fi prezenți în toată țara. Victor Ponta va trece, probabil, prin fiecare județ în această perioadă. Deja avem conturate în câteva localități câteva persoane, în alte localități sunt 2-3 persoane. Probabil, vom face și sondaje interne, ale noastre, simple, nu făcute de specialiștii de la București. Discuții am avut cu Cosmin Morega, dar referitor la politică, în general, adică ne-am mai întâlnit și la Padeș și când am fost în Motru. Discut și nu numai cu Cosmin Morega, cu foarte mulți, dar niciodată nu i-am propus să candideze din partea Pro România. Sunt oameni cu experiență politică, și domnul Cosmin Morega și toți cei care ocupă funcții și probabil că nu o să le mai ocupe după ce se vor face listele, mai ales acolo unde au pierdut alegerile. Cu siguranță că ei vor știi foarte bine ce au de făcut, dacă vor rămâne în continuare în echipele respective sau își vor căuta o altă echipă unde să meargă la luptă să candideze pentru aceste posturi. Cosmin Morega știe foarte bine ce e mai bine pentru el, dacă nu cumva va fi candidatul PSD la Motru. Este o variantă și domnul Cosmin Morega pentru Pro România. Orice persoană care aduce plus valoare și care e bine văzută de oameni în localitatea respectivă e o variantă”, a declarat Alin Văcaru.

loading...
Loading...

Citește și

PLEACĂ VICEPRIMARUL din Motru din PSD? REACŢIE

Cosmin Morega speră ca liderii PSD Gorj să stabilească, până la sfârşitul lunii decembrie, candidatul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: