sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 3:01

VIDEO: Amendă pentru o paranghelie în cartierul Obreja


Târgujienii care locuiesc în apropierea cartierului Obreja nu avut liniște, marți, după ce o familie de romi a organizat o nuntă la care au răsunat manelele. Deranjați de muzica dată prea tare, oamenii au cerut ajutorul polițiștilor, care, spre seară, au aplicat și o amendă. „Încă de la ora 18.00, polițiștii le-au pus în vedere să dea muzica mai încet. Ulterior le-a fost aplicată o sancțiune de 1.500 lei, în baza Legii 61/1991 privind asigurarea ordinii și liniștii publice și le-a fost pus din nou în vedere să nu mai difuzeze muzică tare. În cazul în care nu se conformează, vor fi luate măsurile pe care legea le prevede, din nou”, potrivit reprezentanților IPJ Gorj.


loading...
Loading...

Citește și

Primăria Cătunele sare în ajutorul copiilor femeii care s-a autoincendiat!

Cei trei copii ai femeii care miercuri s-a autoincendiat pe fondul unei depresii sunt ajutați …

Un comentariu

  1. Daca amenda nu a fost aplicata in intervalele orar 22:00-07:00 si 13:00-14:00, amenda e NULA din start, iar militienii din corpul gardienilor publici comunitari locali care au aplicat-o, precum si cei care i-au avertizat la ora 18:00, risca sa le plateasca petrecaretilor daune de 6000 euro plus cheltuieli de judecata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: