miercuri , 19 februarie 2020 - 19:46

VIDEO | CÂLNIC. ASFALTARE în BĂTAIE DE JOC : „S-a turnat ASFALT peste PĂMÂNT”


Vicepreşedintele social-democraţilor din comuna Câlnic a ieşit la atac după ce a filmat şi fotografiat modul în care administraţia liberală a început să toarne asfalt pe drumul comunal din satul Câlnic Deal.

Marius Pupăzan s-a arătat revoltat după ce a observat că în urma ploilor căzute în ultimele 48 de ore asfaltul proaspăt turnat a fost pe alocuri pur şi simplu luat de ape. În urma cu aproximativ un an, liderul PSD Câlnic a plantat răsaduri și flori, pe aceeaşi porţiune de drum, în semn de protest că și-a dărâmat mașini în gropi. “E o mare bătaie de joc, aşa-zisa asfaltare. Frumos! Bani aruncaţi de pomană de prietenul nostru. La nici două zile de la asfaltare se duce totul. Eu sunt persoana care a făcut acele filmări şi cea care, şi acum un an de zile, a plantat, împreună cu alţi cetăţeni, ardei, flori în acel drum, pentru a putea fi reabilitat de către primarul de la PNL, din comuna Câlnic, domnul Vulpe. S-au gândit ei acum, în plină campanie electoral, să le repare drumul oamenilor, în Câlnic Deal, în condiţiile în care, vă spun sincer, în 2011, au aprobat o hotărâre de consiliul local prin care au dat drumul la un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea acelui drum. Din 2011, până acum, nu au făcut nimic. Degeaba ne-am rupt maşinile de ni le-am nenorocit. Această reparaţie nici măcar nu este aprobată de consilierii locali. Habar nu are nimeni de la primărie că se repară un drum. Acolo e o coastă mai ciudată. Nu ştim firma, nu e niciun afiş, cum prevede legea, nu se vede vreo sumă, contructorul a turnat pur şi simplu asfalt peste pământ. Sunt foarte multe gropi în acel drum, nu l-au consolidat, puteau să pună nişte ballast, ceva, să-l compacteze. Într-una dintre imagini mi-am permis să-mi pun verigheta ca să se vadă cumva grosimea aşa-zisului asfalt. Dacă primarul aşa consider, să-şi bată joc de cetăţeni. Am înţeles că a fost cineva la dumnealui să-i ceară explicaţii despre calitatea proastă a lucrării, dar, efectiv, nu l-a băgat în seama, aşa cum face mai tot timpul cu toate persoanele care se împotrivesc asupra deciziilor pe care le iau sau lucrurilor pe care le face pentru cetăţenii comunei Câlnic”, a declarat Marius Pupăzan.


Loading...

Citește și

1,3 milioane debit la CEO. Insolvența UATAA încă un an de zile, aprobată în ședința de CL!

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru și-a prelungit insolvența cu încă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.