VIDEO: Comportamentul DEVIANT al unei profesoare de limba română de la o școală din Gorj, revoltă elevii! Părinții amenință că-și retrag copiii de la ȘCOALĂ!


Un grup de părinți ai căror copii învață la școala gimnazială din Bengești-Ciocadia s-au adresat printr-o scrisoare Gorj-Domino, reclamând astfel comportamentul, spun aceștia, inadecvat al unei profesoare, nou venite în unitatea de învățământ. Cadrul didactic în cauză le predă limba română și latina copiilor lor, din toamna acestui an, profesoara venind la Bengești-Ciocadia de la un liceu din Târgu-Jiu. Părinții cer public verificarea capacității didactice a profesoarei, aceștia spunând că femeia de peste 50 de ani și-a sărbătorit, pe 24 octombrie 2018, majoratul în școală, lucru confirmat de colegii acesteia din unitatea de învățământ. Dascălii și conducerea școlii evită să ia însă măsuri cu aceasta, deoarece profesoara le-a făcut unora dintre ei plângeri aberante, chiar la organele de poliție din localitate.

Iuliana Rădulescu este cadrul didactic din Bengești-Ciocadia spre care se îndreaptă acuzele părinților și ale elevilor din școala gimnazială. De altfel, comportamentul deviant(n.r. conform e-psiho acesta se referă la abaterile de la normele sociale) al profesoarei a impus ședințe cu părinții în unitatea școlară, unii adunând chiar semnături pentru ca acest cadru didactic să nu le mai predea copiilor lor. Rădulescu a venit, de altfel, la Bengești-Ciocadia la începutul acestui an școlar, de la Liceul ,,Traian Vuia’’ din municipiu, prin restrângere de activitate.
,,Peste două treimi din unităţile de învăţământ din mediul rural se confruntă cu cel puţin un factor de risc educaţional, cum ar fi spaţii şi dotări materiale insuficiente. Şcoala rurală pleacă de asemenea cu un handicap major, lipsa cadrelor didactice titulare, lipsa continuității cadrelor didactice. Elevii se obișnuiesc cu un cadru didactic, cu modul de predare al cadrului didactic respectiv, că apoi, în anul următor, cadrul didactic la materiile de bază, cum ar fi limba și literatură română, se schimbă. Din nou, perioada de acomodare pentru elevi cu noul cadru didactic. Așa s-a întâmplat cu copiii noștri, elevii scolilor din comuna Bengesti Ciocadia. În anul școlar 2017 – 2018, la limba și literatură română, au avut un cadru didactic, profesoară suplinitoare, dar care și-a dat tot interesul pentru ca toti copiii noștri să învețe materia care era în programă. În acest an școlar, alt cadru didactic… Dar, ce cadru didactic! “doamna profesoară” (da, în ghilimele doamna profesoară) – Rădulescu Iuliana -posibil cu grave probleme(…), reclamagia județului Gorj, preda limba și literatură română și latină copiilor noștri, elevilor din clasele 5- 8”, se arată în scrisoarea transmisă, la finalul săptămânii trecute, redacției noastre.

Se cere anchetă a IȘJ la Bengești-Ciocadia!

Semnatarii scrisorii, susțin, de asemenea, că situația este gravă și cunoscută la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, instituție al cărei punct de vedere l-am cerut și noi dar, din păcate, nu l-am primit până la închiderea ediției. Situația ne este confirmată însă de IPJ Gorj, care certifică că există reclamații la poliție făcute la adresa dascălilor din Bengești-Ciocadia.
,,D-na profesoară” face reclamații nenumărate la poliție, la inspectoratul școlar, la minister. Reclamă elevii, reclamă profesorii, reclamă directorul, reclama inspectorii școlari, dar nimeni nu ia nicio măsură în privința dânsei. Directorul cică, ar fi furat apă din școală și ar fi vândut-o în Tg-Jiu. Doamna profesoară, înjură și face discriminări rasiale cu relevii de etnie rromă, ne amenință copiii și umblă cu un ciocan asupra ei, “că să mă apăr, în caz de ceva”. Această d-nă profesoară, în loc să parcurgă materia din programa, “sare “ peste materie, “sare” peste clasicii din manual, peste poeții noștri, sub pretextul că sunt niște proști, și ajunge direct la pag 50. Că acolo dorește dansa’’, se completează documentul semnat de un grup de părinți din Bengești-Ciocadia.

Ora de română, transformată în ora de muzică!

Situația care se prezintă este și mai gravă în următoarele paragrafe astfel: ,,La orele de limba și literatură română copiii noștri cânta. Știți ce? „Trei culori cunosc pe lume”, „Deșteaptă-te române”, precum și cântece populare. De asemenea, aduce la clasa reviste cu caracter pornografic. Noi, părinţii elevilor din comună considerăm că această „doamnă profesoară” nu mai poate sta liberă pe stradă, nu mai vorbim de şcoala, locul ei fiind într-un spital psihiatric. Există nenumărate probe cu filmări ale copiilor noştri, şi mărturii din care reiese faptul că această zisă, doamnă profesoară, nu este aptă de a preda în învăţământ. Această profesoară are grave tulburări de personalitate, crezăndu-se Vlad Ţepeș, Ștefan cel Mare, Ecaterina Teodoroiu reîncarnată, reprezentantul diavolului pe pământ, și mai nou, deşi are o vârstă de peste 50 de ani, tocmai şi-a serbat majoratul, spunând copiilor noştri că pe 24 octombrie împlineşte 18 (OPTSPREZECE) ani”.
În scrisoarea respectivă se mai precizează că profa de română ar aduce la şcoală ,,tot felul de bomboane, pixuri şi caiete, încercând mituirea copiilor, ulterior ducându-se la conducerea şcolii să i se dea banii pe ele’’.

A bătut elevii de la Bălcești?

Cele spuse de părinți sunt relevate și într-o filmare video făcută de un elev din școala gimnazială, în care profesoara recunoaște că le-a oferit cărți, de fapt niște reviste nu prea cuminți, elevilor săi, dându-le și rețeta de scăpare dacă sunt întrebați de unde le au. ,,Să vă abțineți de la acest scandal, că specialiștii vor cerceta. Ăla este donația mea (..) cărțile sunt ale voastre, că voi sunteți deștepți. Ni le-a dat doamna”, spune, destul de incoerent, în clasă, profesoara Rădulescu, surprinsă în filmare.
La finalul înregistrării un elev o întreabă dacă a bătut elevii de la școala Bălcești, iar răspunsul este șocant astfel: ,,încă o dată și alte bătăi de acum înainte’’.

Presa, ultima salvare!

La finalul scrisorii semnatarii cer ajutorul presei, printr-un strigăt de disperare, menționând că dacă nu vor fi ajutați ei își retrag copiii de la școală. ,,În cele 6 săptămâni trecute de la începutul școlii, profesorii, părinții, elevii, primăria și poliția se află sub un asediuu continuu, site-urile acestor instituții, fiind blocate efectiv cu postările și reclamațiile așa zisei doamne profesoare, paralizand efectiv mersul firesc și normal al activității în aceste instituții. Deși, au fost făcute ședințe cu părinții, s-au strâns semnături, există dovezi nenumărate privind incapacitatea acestei doamne profesoare de a preda în învățământ, se pare că toate instituțiile se află în adormire, o adormire care va naște monștri. Dumneavoastră, PRESĂ ați rămas singura noastră nădejde de a ne ajuta să ne putem trimite copiii la școala din comună, să învețe materia care este prevăzută în programa și nu altceva. Să învețe limba și literatură română așa cum este prevăzută în manual, astfel, că la sfârșitul acestui an școlar, copiii noștri să poată susține examenul de capacitate și să avem cât mai mulți elevi acceptați la liceele din județ. Vă implorăm! Ascultați-ne acest STRIGAT DE DISPERARE, pentru salvarea copiilor noștri și a școlii din comună”, se mai arată în documentul care cuprinde și un ultimatum.
Mai exact, se scrie că dacă presa nu va ajuta elevii, părinții nu își vor mai trimite copiii la școala unde predă Rădulescu și nici la alta, asta în semn de protest că profesoara respectivă continuă să “predea” aiurelile în cauză.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu a clarificat situația Memorandumului pentru CEO: Împrumut de la Trezorerie pentru certificatele de carbon din 2019, iar apoi o altă schemă de sprijin!

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a dat asigurări că memorandumul pentru CE Oltenia, privind …

8 comentarii

 1. Ce vina are Profesoara cand este huiduita de elevi si batjocorita? Lipsa de respect mai aveti si pretentii sa aveti copii premianti.

 2. Lasa femeia in pace ca si daca o schimba si aduce alta tot nimic nu o sa invete odraslele voastre care ii au de modele pe salam, guta, etc…

 3. Și profesori țăcăniti, dar și elevi mulți dintre ei cu lipsuri în ceea ce privește educația, cu mult tupeu și obrăznicie, părinți care nu se ocupa de odraslele lor, nu ii învață nimic din ce ar trebui sa fie regulile de baza ale bunului simt.

 4. Domnu’ Gogu, va bazati pe melodia „Lasati femeile sa faca ce vor” dupa cate vad. Dumneavoastra ori nu aveti copii la scoala, ori habar nu aveti pe ce lume traiti. Cum sa lasi femeia in pace cand vine la scoala cu un ciocan si ameninta copiii. Si apoi, sunteti siguri ca, copiii nostri nu vor sa invete? Nu mai faceti afirmatii gratuite daca nu cunoasteti copiii nostri.
  Doamna Mirela, in loc de limba romana copiii canta „Trei culori cunosc pe lume”, serbeaza majoratul doamnei profesoare… avand 18 ani (dupa spusele ei) isi permit, nu? Ca intre prieteni…
  Doamna Vica, aveti dreptate dar aici nu trebuie generaizat.
  Sperăm să se rezolve problema cadrelor didactice care nu isi fac treaba la catedra.

  • Această profesoară miroase de mori când se apropie de tine. Probabil nu a mai făcut o baie de la 18 ani. Se crede un mare detectiv, spune numai aberații și este o rușine pentru învățământul din acest județ. Are probleme psihice foarte mari , este mereu în conflict cu colegii și pe unde merge lasă numai mirosuri de om nespălat cu anii și comportamentul de om dezaxat mintal.

  • Sa inteleg ca ea are parte de ciocan si tu nu…

 5. Gogule, se pare ca esti de aceeasi teapa cu „doamna profesoara” … no comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: