VIDEO DRAMATIC! JALE și DURERE: Polițistul Cristi Bălan, înmormântat după zile de AGONIE. Șeful poliției, prezent

Polițistul implicat în accidentul de vinerea trecută a fost înmormântat astăzi. Alături i-au fost, pe ultimul drum, familia, prietenii, colegii și necunoscuți.

Sirenele mașinilor de poliție ale colegilor săi au răsunat, astăzi, în Alexandria, pe toată durata procesului de înmormântare. În acest fel, au anunțat sosirea la cer și a celei de-a doua persoană ce și-a pierdut viața în teribilul accident de vinerea trecută.

Polițistul a decedat la un spital din București

Cristi Bălan, polițistul în devenire de doar 28 de ani, a mai avut câteva zile de agonie. El se afla în comă, pe un pat de spital din București. A suferit mai multe operații, dar din păcate medicii n-au putut face nimic pentru a-l readuce la viață. În cursul zilei de miercuri, medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni l-au deconectat de la aparate și i-au declarat decesul.

Citește și: GRAV ACCIDENT LA BUZESCU! O PERSOANĂ A DECEDAT (FOTO)

Polițistul a fost înmormântat

Astăzi, într-o atmosferă apăsătoare, plină de durere, de neputință și de disperare, familia, prietenii, colegii și simpli curioși, l-au condus pe Cristi Bălan pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a fost oficiată la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae din Alexandria. Apoi, cortegiul funerar a făcut un popas la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman. În final, tânărul a fost adus la cimitirul Peco. Aici, își va dormi somnul de veci. La ceremonie a participat și șeful Poliției teleormănene.

 

 

Sursa: http://www.trnews.ro/politistul-implicat-accidentul-de-vinerea-trecuta-fost-inmormantat/

loading...
Loading...

Citește și

Prinși cum furau lemne dintr-o pădure din Plopșoru!

La data de 13 octombrie a.c., poliţiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au acționat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.