VIDEO | EI SUNT STUDENȚII GORJENI reținuți într-un dosar de TRAFIC DE DROGURI la Timișoara! FIUL sindicalistului MARCIUC, săltat de mascați!

În urma amplei operațiuni a DIICOT Timișoara, care a avut loc miercuri, denumită și ”Ziua Z”, pentru anihilarea uneia dintre cele mai mari rețele de trafic de droguri de risc și de mare risc care aproviziona studenții din Complexul Studențesc Timișoara, au fost reținuți, pentru 24 de ore, 18 tineri, jumătate dintre aceștia fiind originari din Gorj și Mehedinți. Gruparea a fost monitorizată mult timp de către ofițerii ”Antidrog”, iar patru studenți au fost arestați deja în urmă cu două luni.
Printre cei care și-au petrecut noaptea în Arestul IPJ Timiș se regăsește și Robert Cristian Marciuc, fiul liderului sindical, Adrian Marciuc, vicepreședintele Federației ”Univers”.

Potrivit procurorilor DIICOT, nucleul grupării a fost constituit din nouă suspecți originari din Tg-Jiu, care și-au dezvoltat activitatea de furnizare de droguri în special în rândul studenților Facultăților de Medicină și Drept.
Printre traficații de stupefiante care-i alimentau pe studenți se regăsesc, pe lângă Robert Cristian Marciuc, se regăsesc alți tineri originari din Gorj și Mehedinți: Iustin George Olaru, Alex Ionuț Bogdan, Cosmin Petrișor Ianăși, Aurel Ionuț Gavrilă, Andrei Cristian Buzianu, Matei Lazăr și Cosmin Sorin Drăghia. Din gruparea acestora făcea parte și timișoreanca Maria Barna, tânăra fiind și ea dusă la audieri de către mascați.
Procurorii Serviciului Teritorial Timișoara al DIICOT au efectuat 36 de percheziții domiciliare, dintre care 33 în judeţul Timiș și 3 în judeţul Caraș-Severin, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

S-a reținut faptul că, la începutul anului 2017, în mediul universitar din municipiul Timişoara s-a constituit un grup infracțional organizat, având ca obiectiv derularea de activități infracționale pe linia traficului cu droguri de risc și de mare risc (cannabis, rezină de cannabis, comprimate ecstasy, timbre LSD).
Au urmat audieri maraton la sediul DIICOT Timișoara, unde au fost aduși 47 de tineri. 18 dintre ei au fost reținuti pentru 24 de ore, iar vineri vor fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Au vândut droguri ofițerilor sub acoperire

Polițiștii de la BCCO Timișoara au reușit, pe 16 martie a.c, prinderea în flagrant a patru tineri suspectați că fac trafic de ecstasy. În urma informațiilor adunate, ofițerii de la ”Crimă Organizată” au reușit să cumpere de la aceștia, cu ajutorul investigatorilor sub acoperire, 40 de pastile cu 70 lei bucata. În timpul perchezițiilor, anchetatorii au mai găsit alte 100 de comprimate. Cei patru au fost reținuți și, ulterior, arestați preventiv de către Tribunalul Timiș. Printre aceștia s-a aflat și un anume Andrei Mircea Barna care, potrivit unor informații, este fratele Mariei Barna, o timișoreancă săltată, miercuri, de procurorii DIICOT, împreună cu gruparea studenților gorjeni.

Loading...

Citește și

Jandarmul din Țicleni nu este singurul dispărut din zona Complexului Studențesc din Timișoara! De negăsit, la exact două luni distanță, este și un student din Hunedoara

Mădălin Ionuț Nisipeanu din Țicleni, jandarm la Gruparea Mobilă din Timișoara, dar și Sandu Vasile …

Un comentariu

  1. La bulau cu el…3 ani sa stea acolo …Apoi si Ghertoiul de tac.su sa ajunga dupa el….

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.