sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:59

VIDEO INTERZIS MINORILOR! „Jmecherul Occidentului”, AMENINȚĂRI CU MOARTEA la adresa unui POLIȚIST gorjean: Bă, îți dau în capu’ ăla sec 50 DE GLOANȚE și nu regret, niciodată! Intru cu mașina-n tine, du-te dreacu de aici, în mașina poliției, direct!

Un șofer de TIR din Tg-Jiu s-a înregistrat și a postat pe facebook un filmuleț în care, timp de mai multe minute, îl înjură și amenință cu moartea pe agentul de poliție Radu Constantin Mituțoiu de la Poliția Bumbești-Jiu. Șoferul, în vârstă de 52 de ani, a rămas fără permisul de conducere și, într-un moment de intoxicație bahică, și-a amintit despre întâlnirea cu polițistul căruia, pe lângă câteva dedicații, i-a adresat mai multe injurii și câteva planuri pentru a-l ”executa”. Episodul conține un limbaj extrem de vulgar și violent, însă mesajul pe care-l transmite i-ar putea aduce un dosar penal șoferului de cursă lungă autointitulat ”Jmecherul Occidentului”.

Doru Stroe, sau ”Coco din Germania”, ori ”Jmecherul Occidentului”, șofer ”pe TIR internațional”, e supărat rău pe agentul de poliție Radu Mituțoiu, care, din câte afirmă târgujianul, l-a lăsat fără permisul de conducere.
În urmă cu ceva timp, Stroe și-a amintit episodul respectiv, din pricina căruia a stat pe dreapta și a pierdut 6 mii de euro, și a ținut să-i transmită un mesaj polițistului. Şoferul se afla într-o vădită stare de ebrietate, însă de la limbajul vulgar și injurii a trecut la amenințări cu moartea în cele câteva minute în care s-a înregistrat. Filmulețul, de fapt ”un live pe facebook” din cabina TIR-ului, poate constitui probă la un eventual dosar penal, în cazul în care agentul îi va face plângere șoferului.

”Ai auzit, bă, Radule Mituțoiule, (înjurături). Și Poliția mă-tii în gură. Băăă, fraiere, tu ești, băăă, ești terminat (înjurături), că te mănânc cu beregăți, băăă, tu n-auzi că te mănânc? Ești terminat, (înjurături). Păi tu ce….Băăă, am venit eu la tine acasă să cer ceva, mă, (înjurături) de cioban împuțit. Băăă, javră ordinară, am venit să-ți cer eu ceva ție acasă? Mituțoiule, f…e gură de cioban belit și prost. Băăă, tu cu mine te pui mă, cu jmecherul Occidentului? (…) Bă, de nu ți-oi da cuțite pe gât…Ce mitralieră, mitralieră mă? Bă, îți dau în capu’ ăla sec 50 de gloanțe, bă. 50 și nu regret, niciodată! I-auzi. (înjurături) de polițai împuțit, de jegos. Cine ești tu, mă, Mituțoiule? Bă, tu ești un… Mă p… pe tine și-ți dau foc, fraiere. Te execut la moment, de aicea, din Germania. Dau ordin și te execut pe loc, acolo. În Sadu ești mort mâine, dacă vrea p… mea. Dacă vrea mușchii mei… da’ nu-mi mânjesc eu mâinile cu sângele la un prost de cioban. Ți-o dau io, îți dau io o bucată de la București, ți-o dau io așa s-o simți, știi, îți dau io așa răzbită, în mecla aia de cioban prost. (…) Nu-mi mânjesc, io, caracterul meu de occidental și nici mâinile și nici relațiile pentru un nenorocit ca tine, un cioban împuțât, fără caracter, fără bun simț, fără obraz. Du-te dreacu de zdreanță, că ș-așa, bă îți dau eu ție io-te așa…Ori vin cu mașina și intru peste tine și te omor, eu te omor, nu te omoară alții. Intru cu mașina-n tine, du-te dreacu de aici, în mașina poliției, direct. Intru-n tine (înjurături) de cioban împuțit.(înjurături) Și așa îi sparg figura. Bă, și poliția dacă apare în fața mea, îți iau cascheta, du-te dreacu, îți rup…bă, tu n-auzi te dezbrac. Își rup jupoanele, totul, gradele de pe umăr, tot îți rup, te dezbrac în față. Îți iau pistolul, dă-te dracu de aicia, să te rogi de mine să ți-l dau înapoi. Tu crezi că ești primul polițai care l-am dezarmat? Am dezarmat io polițai aici în occident dar apoi pe tine, un lache pe șenile. Mi s-a pus pata, urât de tot, pe tine. Până nu te văd terminat nu mă las de tine, tu n-auzi? Și 500 de mii de euro dacă cheltui, am făcut împrumut în bancă aici în Germania și nu mă las până nu te termin. Bă, te termin definitiv! (…) Nu se poate, își dau trei gloanțe în creier, du-te dreacu, și așa ai creierul ăla îl ai sec de cioban prost și termin cu tine. (…) ce ți s-a pregătit ție de aici din occident, io ți-am pregătit-o. Păi tu nu te calmezi, mă? Bă, păi tu ai ajuns să-i iei permisu lu’ președintele județului Gorj, mă, lu’ Călinoiu? S-a vorbit la nivel politic totul, să te mătrășească, să te termine, du-te dreacu de prost. (…) Fraiere, mi l-ai luat și mie? Ești terminat. Eu am pierdut 6.000 de euro din cauza ta. Și pentru asta, ești executat!Nu stau de vorbă, mafia rusă, pe tine…”, a spus Stroe.

Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

3 comentarii

  1. Cine e basitul asta de tirist obosit?

  2. nu ma mira,majoritatea sint si traiesc asa . Toti vorbesc de ,,occident,, de viata ,,de afara,, dar,ei insusi sint niste analfabeti care ling pe unde apuca ,dorm cum pot,unde apuca si s ,,smecherii occidentului,, !!!Frigiderul gol,haine de la second. si imprumuturi ptr o ,,Masina bengoasa,, sa si etaleze ,,muschii,, prin Romanika ! Habar nu au sa vorbeasca o propozitie corecta in Limba tarii respective dar, …,,koite,, de nu le pot duce! Cunoastem,prostul se naste prost si moare…tot asa !Daca nu i fudul destul….!

  3. ziar de cacat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: