VIDEO: LIDER SMEO, „UCENICUL” MASONERIEI. Iată RITUAL MASONIC la care a participat și cum salută sindicalistul cu șorțuleț!


Deși a negat tot timpul că ar face parte dintr-o lojă masonică, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), Gabriel Căldărușe, participă constant la adunările generale ale francmasoneriei, mai exact ale organizației conduse de Constantin Bartolomeu Săvoiu.
Căldărușe era ”ucenic”, în urmă cu trei ani, de când datează aceste imagini, însă între timp e posibil să fi avansat în ierarhie la statutul de ”calfă” sau chiar ”maestru” în Marea Lojă Națională Română 1880.

 

Noi imagini cu liderul SMEO, Gabriel Căldărușe, confirmă, încă o dată, calitatea de membru al acestuia de membru al unei loji masonice.
La începutul acestui an, Gorj Domino a prezentat dovezi elocvente și fotografii cu liderul sindical la ”Conventul de iarnă” al Marii Loji Naționale Române (MLNR) 1880, care a avut loc, în decembrie 2014, alături de alte personalități ale vieții publice din Gorj.
Cu toate astea, Căldărușe a negat vehement că a participat la adunarea generală a francmasoneriei. ”Nu am fost niciunde. Nu fac parte din Lojă ”, declara, la acea vreme, liderul SMEO.
Fotografiile publicate la acel moment îl înfățișau pe Căldărușe doar cu o jumătate de față, acesta ascunzându-se după alți ”frați” și doar cei care-l cunoșteau foarte bine pe sindicalist au confirmat cu certitudine că el este în imagini.
De data aceasta, într-o prezentare a unei adunări a MLNR, care a durat aproape o oră și jumătate, Căldărușe este prezentat printre ”ucenici”, intrând printre primii în ”templu”. Liderul sindical apareîn imagini cu șorț și mănuși albe, „salutând Orientul„, după trei pași de ucenic, cu mâna la gât, iar mai apoi se așează pe un scaun pe rândul din spate, așa cum îl îndrumă maestrul de ceremonii.
Căldărușe se ridică în picioare și salută cu mâna la inimă, în timp ce se intonează Imnul României, intrarea în ”templu” a Suveranului Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880, ”preaputernicul” Constantin Bartolomeu Săvoiu.
În urmă cu trei ani, pe când era doar ”ucenic”, liderul SMEO a fost prezent la o întâlnire care a avut loc la Hotelul ”Novotel” din București, însă, între timp, este posibil să fi avansat la statutul de”calfă” sau chiar ”maestru” al MLNR 1880.


Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

4 comentarii

  1. Ce salut e asta ,,,, taiatul gatului ????

  2. Vai de mama lor-numai capacitati!!!Si cand te gandesti cati de multi fraieri cred ca,din umbra,masonii conduc lumea!Nu isi dau seama ca cel putin la noi,impostorii,tradatorii,jefuitorii,necalificatii si in primul rand ateii(oameni care nu au nici un Dumnezeu si al caror Dumnezeu este doar banul) au pus mana pe tara aceasta !Auzi,asa zisi barbati,inbracati cu frac,cu manusi albe si cu sortulet!Bine ca nu isi pun si o cipilica cu mot pe cap!Oare cum se adreseaza,cu „da stapane…”Eu nu ma mir,ba dinpotriva ma distreaza circarii,am vazut de 28 de ani multe,cum ar fi:unii care isi zic social democrati-putred de bogati din jaf,liberali cu slujbe numai la stat sau cu „afaceri” numai din contracte cu statul,partide facute de securitate,asta „adevarata”,nu soimii patriei ai lui Ceausescu,etc.Ce nu stiu epigonii astia,este ca pamantul asta nu iarta si amarnica soarta le harazeste „tagmei jefuitorilor”,ducandu-le la pieire si neamul,pe cand noi,”norodul”,asupriti,jefuiti,umiliti,ne ducem neamul mai departe!!!

  3. Si când te gândesti ca de ani de zile ne țin cu salarii de mizerie

  4. Exact ca la adunarea de pionieri!
    Bune, fetele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.