sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 5:00

NU te pune cu ea, că s-ar putea să ți-o iei! La cum arată târgujianca asta, TOȚI întorc capul după ea!

colaj-x

În toamna anului 2013 a obținut titlul național la Culturism Senioare, categoria open, alături de medalia de aur la culturism senioare-perechi ce a avut loc în Bistrița. Cu toate că a trecut ceva vreme de atunci, culturista Bianca Feroiu se menține și acum într-o formă de invidiat.

Culturista Bianca Feroiu, legitimată de Clubul Sportiv Universitatea Cluj, locuiește în Târgu Jiu alături de soțul ei, Mihai Feroiu, și el pasionat de culturism. Pe conturile personale de facebook, cei doi își postează constant filmulețe în timp ce trag de fiare în sălile de fitness din oraș. Bianca a fost desemnată în anul 2013 multiplă medaliată la nivel național, iar pentru a ajunge aici, bruneta declara că s-a antrenat vreme de cinci ani. „Concurența a fost mai bună ca în anii trecuți când am câștigat trei medalii, pentru că au fost trei categorii. Acum am două. De cinci ani mă antrenez pentru performanță, cu antrenamente zilnice și cu o alimentație foarte strictă, care e 80 %. Mă antrenez alături de soțul meu, fără de care nu aș fi reușit. Pe viitor o să particip și la concursuri internaționale, unde e nevoie de și mai multă muncă, de ambiție și de bună-voință”, a declarat sportiva la acea vreme.

Bianca a fost desemnată multiplă medaliată la nivel național

Deși a împlinit 30 de ani, Bianca Feroiu și-a păstrat condiția fizică mergând zi de zi în sala de fitness.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Un cunoscut afacerist din Gorj, s-a apucat de AGRICULTURĂ!

Un cunoscut afacerist originar din Gorj a preluat 4.000 de hectare de la Gigi Nețoiu …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.