VIDEO! Salariată a unei primării din Gorj, în GREVA FOAMEI: Nimeni nu-mi apără drepturile!


A fost sancționată, alungată într-o magazie insalubră, din încăperea special amenajată în care salariații primăriei mănâncă în pauza de masă și pusă să adune șobolani morți dintr-un bloc dezafectat, să facă curățenie într-o clădire cu tencuiala căzută, fără uși și ferestre, toate astea i se întâmplă unei femei de serviciu de la Primăria Arcani care spune că a ajuns la capătul puterilor, după ce a îndurat mai multe umilințe din partea primarului Aristică Coiculescu.
Vania Cioacă e decisă ca, începând de marți, 13 august a.c., să intre în greva foamei și speră ca, în acest fel, să atragă atenția instituțiilor statului asupra abuzurilor la care este supusă de către primarul comunei Arcani.

De ceva vreme, Vania Cioacă, femeia de serviciu de la Primăria Arcani, a căzut în disgrația primarului Aristică Coiculescu, iar de circa o lună de zile, abuzurile acestuia s-au intensificat. Femeia spune că din dispoziția primarului n-a mai fost primită în sala de mese în care salariații instituției iau masa în pauza de la jumătatea programului de lucru, așa că a fost nevoită să mănânce, în condiții insalubre, într-o magazie de lângă sediul primăriei. Vania Cioacă s-a simțit și mai umilită când colegii, culegătorii de scame ai primarului Coiculescu, i-au aruncat mâncarea din frigiderul în care, cu toții își țineau pachetele. Femeia spune că a trecut peste toate astea, însă i s-a părut nedrept că a fost sancționată, fără nicio explicație, de primarul Coiculescu, așa că s-a adresat Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.
Seria abuzurilor asupra sa a culminat în prima zi a acestei săptămâni, când a primit o dispoziție a primarului prin care era pusă să facă curățenie într-o clădire dezafectată, în așa zisul bloc al comunei, care nu a mai fost locuit de ani buni, nu are uși și ferestre, tencuiala de pe pereți este căzută, instalațiile sanitare sunt distruse complet, iar noțiunea de curățenie e improprie.
”Îmi schimbă fișa postului și îmi dă sarcini de serviciu suplimentare în fiecare săptămână. Astăzi (luni –n.r), mi-a dat dispoziție să fac curățenie într-un bloc cu șase apartamente, dezafectat, care nu are uși și ferestre, totul e dărâmat. Probabil, până la urmă o să primesc și sarcina de a-l zugrăvi. Aceasta a fost ultima răbufnire a acestui om, care nu știa cum să mă mai umilească. Am acceptat, pentru că eu nu contest sarcini de serviciu. Mi-a dat un avertisment scris, nu știu pentru ce”, a declarat femeia la Tele3.

Femeia spune că acea clădire e într-o stare avansată de degradare și totuși, cu o mască împotriva prafului, s-a apucat să facă ”curățenie”, adică să adune șoarecii și șopârlele moarte și molozul care s-a strâns în ani de zile.

Vania Cioacă a considerat că noua ”misiune” pe care i-a încredințat-o primarul Coiculescu face parte din planul său de a o determina să demisioneze din postul pe care-l ocupă.
”Așa lucrează un om de servici la Primăria Arcani, după ce primarul îl pune să facă curățenie prin toate catacombele. Nu se poate lucra în condițiile astea, nimeni nu are interes de sănătatea mea, nimeni nu-mi apără drepturile și, ca atare, mă simt nevoită să intru în greva foamei, pe care am s-o declanșez de mâine!”, afirmă femeia, într-un filmuleț pe care l-a făcut cu telefonul la ”locul de muncă”.

Vania Cioacă a decis să intre în greva foamei, începând de marți, 13 august, pentru a atrage atenția autorităților, și în special a prefectului Ciprian Florescu, cu privire la abuzurile la care este supusă de către primarul Aristică Coiculescu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

5 comentarii

  1. Dar doamna de ce nu spune care ar fi motivele care ai dus la acest comportament al șefului său si al colegilor!!

    • Măi Florine de ce nu ti dai tu identitatea ?Oricum stiu cine esti!Măi bine te ignor decât să intru cu tine in discutii.Esti un zero pt mine.Sa ti fie rușine!

  2. cam multa atentie i se acorda uneia care nu are chef de munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.