miercuri , 19 februarie 2020 - 19:08

VIDEO ȘOCANT! Iată cum a lovit-o Pavălă cu PUMNUL, direct în FAȚĂ, pe Mikaela. DOVADĂ pentru POLIȚIE!!!

Au trecut nouă zile de la ultimul scandal groaznic care a avut loc în clubul de manele ”The Club” din Tg-Jiu, iar imaginile video arată cât se poate de clar cât de violent este unul dintre protagoniști, Andrei Pavălă, zis Andy. Acesta a lovit-o pe Mikaela, o tânără din Tg-Jiu, cu pumnul în față, iar apoi și-a recunoscut, nonșalant, pe Facebook, fapta: ”…provocarea trebuie acceptată și putregaiul eliminat!!!”

Suspectul, în stare de libertate…

Imaginile video de pe camerele de monitorizare ale clubului de manele ”The Club” confirmă cele relatate într-o ediție trecută a Gorj Domino despre un scandal de o violență extremă care a avut loc în dimineața de 8 ianuarie, în jurul orelor 4,00, în localul rău-famat din zona Castelului de apă din Tg-Jiu.
Potrivit unor surse, Andy Pavălă, prin intermediul unui prieten, a încercat să o scoată din club pe Mikaela, o tânără din Tg-Jiu, pentru a o duce în altă locație unde voia să întrețină relații sexuale cu aceasta.
În momentul în care a fost refuzat, Pavălă a lovit-o pe tânără cu pumnul. Mikaela a ripostat și i-a dat acestuia, în cap, cu o sticlă pe care a luat-o de pe una din mesele din club.
Imaginile înfiorătoare, postate pe Facebook, de un personaj din anturajul lui Pavălă, arată cum acesta o lovește cu pumnul, direct în față, pe Mikaela, fără ca acesta să-l fi provocat, iar tânăra se prăbușește pe spate și abia se ridică, ajutată de doi tineri, aflați în apropiere.
Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a comunicat că s-a deschis un dosar penal și se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cu suspecții în stare de libertate. Dacă, după vizualizarea scenelor de o asemenea violență, Andrei Pavălă va fi în continuare cercetat în stare de libertate e decizia organelor judiciare, însă victima acestuia a declarat polițiștilor exact cum s-au întâmplat lucrurile și a depus plângere împotriva acestuia.

„Interlopii” aplaudă…

…pe Facebook, fapta de mare bărbat a lui Pavălă. Imaginile postate pe pagina de socializare sunt însoțite de zeci de comentarii ale unor așa ziși interlopi din Tg-Jiu care-l laudă pe Andrei Pavălă pentru lovitura aplicată unei fete.
Cel care a postat imaginile i-a acoperit fața lui Pavălă cu o mască a grupării Anonymous, însă acesta recunoaște, într-o postare, că el este ”viteazul” care lovește cu pumnul o femeie: ”Să clarificăm lucrurile: Sunt total împotriva violenței fizice, psihice sau de orice fel, împotriva persoanelor care nu o cer! Dar aici este alta situație…provocarea trebuie acceptata și putregaiul eliminat! :))”.
Poliția îi poate lua la întrebări și pe ”băieții răi” din anturajul lui Pavălă, despre arsenalul de săbii și pistoale pe care le afișează, destul de des, și pe stradă sau în localuri, nu numai în mediul virtual. Dar acest lucru îl știu, destul de bine, unii ofițeri de poliție care stau pe la mese cu interlopii…

Loading...

Citește și

Patru studenți din Gorj, izolați la domiciliu după ce s-au întors din China

Patru studenți din județul Gorj, care s-au întors recent din China, au fost izolați la …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.