VIDEO: Somn ușor IPJ! Furt, ziua în amiaza mare, în zona „Lido” din Tg-Jiu! Polițiștii se uită, de o lună și jumătate, la imagini cu HOȚUL și numără o bilă!


Un oraș sigur, însemnă, în primul rând, o poliție eficientă, mai ales în ceea ce privește infracționalitatea stradală, nu doar lozinci fade gen ”siguranță și încredere!”.
În municipiul Tg-Jiu, un furt comis ziua în amiaza mare, a rămas cu ”autor necunoscut”, după o lună de la comiterea faptei, deși păgubitul le-a pus la dispoziție anchetatorilor, mură-n gură, imagini cu hoțul. Camerele de supraveghere l-au surprins pe acesta intrând în scara unui bloc din cartierul ”9 Mai”, zona Lido, iar după zece minute individul a ieșit din imobil, încărcat cu trei huse în care se aflau echipamente pentru pescuit. Deși tânărul nu și-a ascuns fața, iar imaginile sunt cât se poate de clare, polițiștii nu au reușit să-l identifice.

În urmă cu o lună, un tânăr din Tg-Jiu a constatat că din uscătoria de la etajul 7 al blocului în care locuia i-a fost sustras tot echipamentul de pescuit pe care-l agonisise în ultimii zece ani. Acesta a fost alertat de mama sa că cineva intrase în uscătoria de pe palier, pentru că femeia găsise ușa deschisă. Până să se decidă dacă anunță poliția, tânărul a mers la firma de la parterul blocului, care are montate camere de supraveghere, pentru a verifica dacă vreuna din camere l-a surprins pe hoț.
Pe imagini se poate observa cum la orele 13,34 hoțul a intrat în scara blocului, iar peste exact zece minute, la 13,44 a ieșit din imobil încărcat cu trei huse în care se aflau echipamente de pescuit și s-a făcut nevăzut.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt mai mult decât relevante și au fost prezentate polițiștilor de către cel păgubit.
”După două zile am mers la Poliția Municipiului Tg-Jiu și am depus plângere. Erau echipamente complete pentru pescuit care valorau în jur de 2.500 – 3.000 de lei, pe care le-am agonisit cu greu, în ultimii zece ani”, a declarat tânărul păgubit.
Acesta afirmă că polițista care i-a preluat sesizarea i-a spus că o să fie sunat de către comisarul Eugen Stan, împuternicit adjunct al Poliției Municipiului Tg-Jiu, cel sub coordonarea căruia se va afla ancheta, însă de atunci n-a mai mers la pescuit pentru că oamenii legii n-au prins hoțul, nu i-au găsit ”sculele” și nici nu l-au anunțat despre mersul anchetei.
”Mi s-a transmis că o să fiu sunat de ofițerul Stan, cel care-i coordonează pe polițiștii de la investigații criminale, judiciar, însă de atunci nu s-a întâmplat nimic”, susține păgubitul.
14 undițe și alte ustensile i-au fost furate târgujianului, iar vecinii săi de pe scară au afirmat că, în ultimele luni, din așa zisele uscătoare de la etajele 3 și 6 au mai dispărut echipamente de pescuit, oamenii găsind ușile sparte.
Deși, de această dată, camere de supraveghere i-au surprins fața hoțului, pentru că acesta nu purta cagulă și nici măcar glugă, polițiștii nu au reușit, încă, să-l identifice.

loading...
Loading...

Citește și

Lumină, doar de la lumânare! După ce i s-a furat cablul de curent, un localnic sărac din Berlești a ajuns să fie tot el cercetat de poliție!

Un echipaj de poliție din Berlești s-a prezentat, săpămâna trecută, la locuința unui cetățean cu …

2 comentarii

  1. Cu cine sa i prindă cu polițiștii din sursa externă?🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Jos haita roșie!

    Dacă avem una bucată șef al poliției municipale, plus una bucată șef al ipeje, ambii implicați în scandaluri sexuale, rezultă că, cel puțin din punct de vedere moral, pooliția este pe mâini bune; în condițiile în care nu vom avea prilejul de a ne alege șefii poliției la fel cum alegem șarlamentarii, direct, la urne, pe baza unor programe despre a căror îndeplinire vor răspunde aleșii, este foarte puțin probabil să răsturnăm sistemul mafiot din interiorul purtătorilor de epoleți.
    cârciumarul s-a opus 20 de ani instalării camerelor video prin orașul decăzut, iar organele s-au simțit îndreptățite să-și acopere incompetența sub lipsa ”dotărilor” – mai ales intelectuale, după părerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: