VIDEO! Ți se ridică părul când îi auzi!

mugurii-zamfirieni

Mugurii Zamfirieni, elevii talentați ai Liceului de Muzică și Arte Plastice ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, și îndrumătorii lor Dumitru Popescu și maestrul Gheorghe Zamfir au urcat luni seara pe scenă alături de marele André Rieu. ,,Regele valsului” a fost cel care a solicitat prezența talentaților naiști gorjeni alături de el la spectacolele pe care le susține în aceste zile la București și nu numai.

Mugurii Zamfirieni au urcat luni seară pe scenă alături de André Rieu și orchestra sa Johann Strauss Orchestra. Momentul a fost unic și de o emoție extraordinară. În fața a 12.000 de spectatori, ,,Regele valsului”, ansamblul său, Gheorghe Zamfir și naiștii gorjeni au interpretat melodia ,,Mocirița”. Evoluția talentaților copii a  fost apreciată de toți cei care au văzut momentul. ,,Foarte frumos! Impresionantă prestație. O adevărată operă de artă!”, le-a transmis o persoană tinerelor talente.

I-a invitat în Olanda

André Rieu i-a remarcat pe naiștii gorjeni în urmă cu câteva luni prin intermediul unui videoclip postat pe internet. Impresionat de talentul acestora, celebrul violonist a luat legătura cu Gheorghe Zamfir, iar ulterior cu Dumitru Popescu, profesorul Liceului de Muzică și Arte Plastice. Elevii gorjeni au fost invitați să cânte atât în spectacolele pe care André Rieu le susține în România, cât și la o serie de spectacole pe care acesta le va susține în olanda, țara sa natală.

Cum sa nu fim mandri de mugurasii nostri

Posted by Cyby Seby on Monday, June 8, 2015

Mocirita cu… André Rieu si Gheorghe Zamfir, in seara aceasta! 12 000 de spectatori. http://goo.gl/sogL0t

Posted by TVR2 on Sunday, June 7, 2015

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.