VIDEO: Zilele oraşului Târgu Jiu, întrerupte de ambulanță! De ce a trecut autospeciala prin mijlocul dansatorilor

Aproximativ 500 de elevi din Târgu-Jiu au participat, joi seara, la un flashmob organizat de Zilele Orașului, în Piața Prefecturii Gorj. Dansul folcloric modern a fost întrerupt de o ambulanță. Șoferul a fost nevoit să ajungă cu autospeciala lângă o bancă din apropierea bisericii, unde, probabil din cauza căldurii, unei femei i s-a făcut rău. Organizatorii au fost înțelegători și s-au oprit, câteva minute, după care au reluat flashmob-ul. ”Ecaterina Teodoroiu” și Tudor Vladimirescu”, doi elevi din Târgu-Jiu, care au jucat rolul celor doi eroi, au atras toate privirile, cu un banner uriaș, momentul marcând și Centenarul Marii Uniri.

loading...
Loading...

Citește și

Cântăreț bisericesc, prins cu substanțe etnobotanice la Târgu-Jiu! Acesta nu era singur: „Nu erau coerenți în vorbire și nu își păstrau echilibrul”

Doi tineri din Târgu-Jiu, un minor de 16 ani și un student la Teologie, care …

2 comentarii

  1. Sunt curios cum numara ziaristii numarul de participanti fiindca cei de la Pandurul scriu altceva. Pandurul sustine ca au participat aproximativ 1000 de elevi. ,,,,,,,Aproximativ o mie de elevi de la cele 14 licee din municipiul Târgu Jiu au participat la Parada Liceelor ,,,,,,

  2. Senzationaaaalllllll, cine a mancat 500 de elevi la Tg Jiu ???????????????????????????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.