duminică , 15 decembrie 2019 - 20:06

Vienescu: Postul de manager și cele din Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, scoase la concurs, în regim de urgență!


Actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu are zilele numărate! Atât postul de manager al unității medicale, cât și cele ale persoanelor din Comitetul Director, adică director medical, director financiar-contabil, director tehnic și director tehnic, vor fi scoase la concurs, în perioada imediat următoare, susține managerul interimar al SJU, Dumitru Vienescu.
Decizia a fost comunicată, miercuri, și de șefii Consiliului Județean Gorj, la întâlnirea pe care au avut-o cu medicii șefi de secție de la instituția medicală.

În urma neregulilor grave de la Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu, semnalate de presă și confirmate, ulterior, de Corpul de Control al ministrului Sănătății și după demiterea managerului Gigel Capotă, conducerea Consiliului Județean Gorj, sub autoritatea căreia se află unitatea medicală, a decis și înlocuirea întregului Comitet Director.
Managerul interimar al SJU, Dumitru Vienescu, a declarat că, în cel mai scurt timp, vor fi organizate concursuri pentru postul de manager, dar și pentru cele de director medical, director financiar-contabil, director tehnic și director tehnic.
”Toate posturile din Comitetul Director, inclusiv postul de manager, vor fi scoase la concurs, în regim de urgență. Mâine, cel târziu vor fi făcute anunțurile pentru cei din Comitetul Director, iar pentru manager, Consiliul de Administrație va face anunțul pentru publicare. Toate acestea se vor face în regim de urgență, iar actuala formulă de conducere va râmâne până după aceste concursuri. Va fi organizat, mai întâi concursul pentru postul de manager și după aceea pentru cei din Comitetul Director”, a afirmat Vienescu.
Conducerea Consiliului Județean Gorj a avut, miercuri, o întâlnire cu medicii șefi de secție din cadrul SJU, în care le-au fost comunicate, printre altele, și deciziile cu privire la schimbarea Comitetului Director și calendarul estimativ al concursurilor.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: