Vin bani pentru asistența socială din Gorj!


Vin bani pentru DGASPC Gorj! Guvernul a distribuit peste 120.000 de lei, la nivelul întregii țări în urma rectificării bugetare. Sumele au fost alocate în principal pentru susţinerea direcţiilor de asistenţă socială şi protecţia copilului.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că au fost virați deja 2,3 milioane de lei Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Banii au fost alocați pentru funcţionarea direcţiei şi centrelor din subordine în bune condiţii până la finalul acestui an.
Șeful județului susține că mai este nevoie de fonduri pentru a asigura cheltuielile de funcţionare până la sfârşitul acestui an.
,,Noi toți așteptăm pentru că mai avem nevoie de ceva bani pentru a închide așa cum trebuie anul bugetar 2018. Așteptăm și rectificarea bugetară pentru că acești bani vin din fondul de rezervă instituit la prima rectificare din luna august și cu siguranță că din discuțiile purtate la Ministerul Muncii și Ministerul Finanțelor Publice, fondurile necesare și destinate funcționării în bune condiții a acestui sistem vor fi acordate”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Un cunoscut profesor din Motru a murit!

Profesorul Cucircă Constantin al Colegiului Tehnic Motru a murit în această după- amiază. “Cu profundă …

Un comentariu

  1. Ce folos ,80 % din bani merg in curu’ functionarilor , in salarii , bonusuri, masini si plimbarile sutelor de amante angajate politic in institutie Soarta copiilor nu mai conteaza .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: