duminică , 20 octombrie 2019 - 12:18

Vin banii pentru Novaci

primar-Leustean-Novaci

Primarul de la Novaci a declarat că banii de la guvern vor ajunge în conturile primăriei în zilele următoare. Dumitru Leuștean a declarat deja au fost înaintate documentele modificate către guvern pentru realocarea celor 550.000 lei, urmând ca în perioada imediat următoare să fie trimiși banii.

„Am făcut deja modificările care ni s-au solicitat, a fost o eroare, deja s-au înaintat documentele către guvern pentru a se face modificările pentru a putea intra cât mai repede în posesia banilor și să ne apucăm de refacerea drumurilor și a podețelor care sunt cu probleme. Nu știu de unde a apărut eroarea, pe raportările înaintate la momentul respectiv au fost date pe număr de kilometri fără să fie identificat drumul respectiv. Este o eroare care se corectează”, a spus Dumitru Leuștean. În context, prefectul Alin Văcaru a precizat că a semnat documentele modificate și le-a trimis la guvern pentru remedierea cât mai rapidă a situației. Inundațiile produse la sfârșitul lunii iulie în Novaci au provocat pagube de circa 35 de milioane lei – prin distrugerea mai multor diguri de protecție, gospodării, porțiuni de drum.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: