Viorica Dăcilă: Le-am spus tuturor miniștrilor Cabinetului: promisiunea este datorie curata și dacă nu au convingerea că pot realiza un anumit lucru, să nu-l promită

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, la sfârșitul săptămânii, o vizită la Termocentrala Rovinari, fiind primită de președintele Directoratului CEO, Sorin Boza, și de câteva sute de simpatizanți ai PSD.

Peste patru sute de susținători ai PSD au ținut să fie prezenți în fața termocentralei din Gorj, pentru a o saluta pe Viorica Dăncilă, care a venit la Rovinari, alături de Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, candidatul Olteniei la europarlamentare, senatorul PSD Claudiu Manda, de președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și de secretarii de stat Doru Vișan și Andrei Maioreanu.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a purtat discuții cu Viorica Dăncilă în vederea găsirii unor soluții de relansare a companiei energetice, o discuție constructivă la care au participat și liderii sindicali, alături de conducerea companiei.

La finalul întâlnirii, premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj gorjenilor:
„Oamenii, aici în zonă, s-au săturat să aștepte. Nu mai au răbdare și, de aceea, încercăm să facem cât mai multe lucruri într-o perioadă cât mai scurtă. Le-am spus tuturor miniștrilor Cabinetului că promisiunea este datorie curată și dacă nu au convingerea că pot realiza un anumit lucru, să nu-l promită. Sunt convinsă că dacă ministrul Cuc a promis ceva, acel lucru se va realiza. De asemenea, sunt convinsă că Mihai Weber va pistona în așa fel încât să nu se întârzie cu nicio zi din ceea ce s-a promis. Puteți să aveți convingerea că venim cu cele mai bune intenții și, dincolo de promisiunile care au fost atât vehiculate în spațiul public, vrem să venim cu realizări. Vrem să spunem am făcut, nu că vom face. Deci, să aveți această certitudine”.

Loading...

Citește și

Banţa (PNL), despre POSTUL de PREFECT de Gorj: „NU sunt un vânzător al pielii ursului din pădure”

Vicepreședintele PNL Gorj susține că până în momentul de față nu și-a exprimat dorința de …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: