VIP-urile de la Târgu Jiu, cu votul în MÂNĂ! „O ţară mai bună, DEMNĂ şi PROSPERITATE”!


Ziua de ieri s-a derulat în mare parte, la urne. Foşti şi actuali şefi ai judeţului, politicieni dar şi independenţi şi-au exprimat opţiunea şi apoi s-au lăsat fotografiaţi. Fiexcare a avut ceva de spus.

Astfel, Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, aspirant la un fotoliu de parlamentar, la secția de votare de la Colegiul ”Virgil Madgearu”, a afirmat că susține învățământul și sistemul medical.

„Pentru copiii şi părinţii… voştri!”

De asemenea, prefectul județului Gorj, Gheorghe Paraschivu, și-a exprimat votul la secția de votare de la Liceul de Artă ”Constantin Brăiloiu”. Acesta a declarat, la ieșirea de la urne, că a votat pentru o țară mai bună, pentru viitor. Robert Bugă de la Partidul pentru România Unită a vorbit despre demnitate. El și-a exprimat votul, la secția de votare de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, afirmând că a votat pentru o Românie demnă. ”Am votat astăzi pentru voi, pentru copiii voștri, pentru părinții voștri, pentru viitorul vostru. Am votat pentru o Românie demnă, o Românie curată, o Românie în care să ne găsim cu toții locul. Am votat pentru respectul cetățeanului român, pentru progresul societății românești, pentru istoria și tradițiile neamului românesc”, a declarat Bugă.

Şi-a luat „ţara înapoi”

Fostul premier Victor Ponta a votat, împreună cu primarul municipiului Tg-Jiu, Florin Cârciumaru, la Școala Numărul 7, din Vădeni. Ponta a spus că: ”Astăzi ne vom lua țara înapoi. Este pentru prima dată când votez cu cine vreau eu la Târgu Jiu”.

„Să se schimbe lucrurile”

Ion Săvoiu a votat la secția de votare din incinta Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Constantin Brăiloiu”. Acesta a declarat că a votat pentru schimbare și cu convingerea că declinul județului poate fi stopat. ”Nu putem schimba cursul Jiului, de la vale la deal, dar putem să oprim, împreună, declinul Gorjului”, a afirmat Săvoiu.
Dan Vîlceanu a votatpentru ca lucrurile să se schimbe în bine în județ. ”Am votat pentru prosperitatea Gorjului”, a declarat Vîlceanu, la ieșirea de la urne.

loading...
Loading...

Citește și

DEMISIE din PRO România Gorj. Ce LIDER a mai plecat

Președintele organizației Rovinari, Andrei Bărbulescu, a părăsit partidul lui Victor Ponta și anunță că se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.