VIZITĂ IMPORTANTĂ ÎN CEO. PREMIERUL Dăncilă VINE, sâmbătă, la SE. Rovinari!


Alături de șefa Executivului vor veni în vizită și Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș şi secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan. E posibil să ajungă și Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Conform deputatului Mihai Weber oficialii guvernului vor vizita termocentrala și vor purta discuții cu conducerea CE Oltenia, lideri sindicali, dar și angajați ai sucursalei despre viitorul energiei pe cărbune.Liderul PSD Gorj susține că, la Rovinari, se vor purta discuții și despre problema certificatelor de CO2 a căror costuri au ajuns să reprezinte circa 40% din cifra de afaceri a CE Oltenia. Tot în acest weekend vor sosi la Gorj și miniștrii Sănătății, Sorina Pintea și Economiei, Niculae Bădălău. Așa cum a anunțat, zilele trecute, Mihai Weber, Sorina Pintea va face o vizită la spitalul din Bumbești-Jiu, unde va vorbi de investițiile în unitatea spitalicească închisă de guvernul Boc. În plus, Niculae Bădălău va vizita Uzina Mecanică Sadu.“Va fi o prezenţă destul de masivă din partea premierului şi a unor membri din guvern pentru că există o preocupare şi din partea doamnei prim-ministru şi a altor miniştri implicaţi în ceea ce ţine de activitatea complexului ca aceasta să nu aibă de suferit. Ne dorim ca producţia de energie pe bază de cărbune să aibă un viitor. De aceea, am rugat-o pe doamna prim-ministru împreună cu staful domniei sale pe probleme de energie şi cu reprezentanţi din Ministerul Energiei şi cu domnul Deneş, ministrul Apelor şi Pădurilor să vină la CEO. Vom face o vizită aplicată la CEO, la sucursala de la Rovinari, unde vom discuta cu multe persoane de la conducere până la administraţie, cei care lucrează acolo, dar şi din sindicate. Se vor purta discuții inclusiv pe tema certificatelor de CO2, ale căror costuri au ajuns să reprezinte circa 40% din cifra de afaceri a Complexului Energetic Oltenia”, a conchis preşedintele PSD Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

Un comentariu

  1. Uraaaaaaaaaa! Locuri libere pe listele pentru aplaudat eminențele cenușii ale țării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: