Vlaicu a plecat din UNPR pentru că nu i-au dat funcţie în PMP

Vlaicu

Marius Vlaicu a demisionat marţi seara din UNPR şi a revenit în PSD. Acesta a plecat pentru că, după fuziunea dintre UNPR şi PMP, nu a mai primit funcţia de prim – vicepreşedinte.

„Marţi seară, am demisionat din UNPR. Deja mi-am completat adeziunea cu data de 27 iulie. Voi merge către un coleg din PSD să primesc o recomandare, aşa cum este prevăzută adeziunea Partidului Social Democrat. Sunt un om de stânga şi îmi era foarte greu să merg către un partid de dreapta şi am lăsat la latitudinea colegilor să luăm această decizie. M-a deranjat şi faptul că nu am obţinut o funcţie de conducere, pot să recunosc şi asta. Pe mine m-a nemulţumit evaluarea pe care a făcut-o organizaţia centrală a UNPR. Din 2010 şi până în 2016, niciun preşedinte al UNPR, de la nivel central, nu a venit să stea de vorbă cu conducerea UNPR Gorj. Evaluarea pe care au făcut-o de la nivel central a fost ca funcţia de prim-vicepreşedinte să fie dată domnului Cocină”, a declarat Vlaicu.

Încă 20 de organizaţii locale au plecat

Marius Vlaicu a declarat că nu este singurul care a plecat la PSD, ci este urmat de membri din 20 de organizaţii locale ale UNPR. „Organizaţia de Femei a UNPR Gorj şi încă 20 de organizaţii locale au trecut la PSD. Printre acestea se află organizaţiile UNPR de la Stejari, Drăguţeşti, Runcu, Scoarţa, Plopşoru, Stăneşti, Bărbăteşti, Arcani, Bengeşti-Ciocadia, Bustuchin, Cătunele, Mătăsari, Muşeteşti, etc. La Stejari, domnul Marian Spătaru a ieşit consilier local, dar a renunţat la mandat şi a trecut la PSD împreună cu toată organizaţia locală. La Turceni rămân doar 2 consilieri locali UNPR, candidatul nostru de acolo, Liviu Traşcă, vine cu o parte din echipă către PSD”, a afirmat Marius Vlaicu.

Rugat de Daviţoiu să nu plece

Vlaicu a precizat că liderul PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, l-a rugat să nu semneze adeziunea în PSD şi să se întoarcă în PMP. „Domnul Daviţoiu m-a sunat încă o dată chiar miercuri şi m-a rugat să mă întorc acolo. Dumnealui vorbise cu domnul Cocină să renunţe la funcţia de prim-vicepreşedinte. Aici e o chestie discutabilă, domnul Cocină spunea tot timpul că nu vrea să fie, dar rămânea acolo în funcţie. Fără falsă modestie, trebuie să recunoaştem că munca am făcut-o noi, cei de aici. Dânsul este un om respectabil, dar nu a fost un activist politic în UNPR”, a încheiat Vlaicu.

Loading...

Citește și

„Sinecuristul sadea” Chepeneag îi dă replica lui Dan Vâlceanu

,,Minciună, bătaie de joc și dezinformare” așa își intitulează social-democratul Valentin Chepeneag demersul său public …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.