Vlaicu, în fruntea comisiei de ANCHETĂ a CEO! Lideri de sindicat au dat cu subsemnatul


Marius Vlaicu conduce comisia de anchetă a incidentului sindical petrecut la început acestei luni la Predeal, la aceasta participând liderii de sindicat din cadrul Federației Energetica. Vlaicu, alături de alți doi colegi din CE Oltenia, a luat deja o serie de declarații de martori de la cei implicați în agresiunea reclamată de liderul de la Lupoaia, Nicu Bunoaica, la adresa lui Constantin Crețan. Cei doi au dat și ei cu subsemnatul, cum au făcut-o și alți colegi din Energetica, martori la eveniment. Deocamdată, muncă comisiei nu s-a terminat, imaginile de la hotelul la care a fost cazată delegația de la CE Oltenia neajungând la anchetatori.

Constantin Crețan a dat la începutul acestei săptămâni declarații în fața comisiei de anchetă a CEO, care l-a chemat la executiv pentru a i se lua și lui punctul de vedere legat de incidentul petrecut la Predeal. Anterior și cei care au fost cu el au spus și ei cum s-au petrecut lucrurile, asta după ce și reclamantul și-a susținut punctul de vedere alături de câțiva martori, în fața aceleiași comisii.
Organul stabilit să facă dreptate între liderii Energetica are o misiune dificilă, deoarece dacă concluzia finală a anchetei va avea vinovați, respectivii vor fi sancționați conform Codului Muncii, deoarece incidentul s-a petrecut în timp ce salariații CEO erau în delegație.
Nu este pentru prima oară când la astfel de întruniri sindicale, plătite de CEO, apar astfel de tensiuni între liderii prezenți, fie în urma unor conflicte mai vechi, fie la un pahar de băutură în plus. Este însă pentru prima oară când aceste incidente devin publice și sunt reclamate, impunând o comisie de anchetă care să facă pace între părți și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

4 comentarii

  1. E bun Vlaicu sa cerceteze cum s au batut sindicalistii la ciolhanurile de la Predeal fiindca are o burta si o gusa de bucatar . Deci e bun , e in domeniu . Un ardei umplut .

  2. Grostei ce sa mai vorbim…

  3. Pe ce se cheltuie banii statului …ce produc acesti 3 angajati?

  4. Paguba produc pe bani nostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: