Vodislav și ceilalți arestați preventiv din dosarul „Permiselor de șpagă” nu scapă de închisoare

SETIFRAM-scoala-soferi-vodislav

Magistrații Curții de Apel București au respins luni recursul declarat de avocații celor zece persoane arestate preventiv în dosarul „Permiselor de șpagă”.

Magistrații Curții de Apel București au respins luni recursul declarat de avocații celor zece persoane arestate preventiv în dosarul „Permiselor pe șpagă”. Astfel, medicii Dana Vodislav, Rodica Lehner, Elena Băltărețu, asistentele medicale Elena-Liliana Răcman, Lorenziana-Paula Diaconescu şi Eugenia Adam, instructorii/administratorii unor școli de șoferi Georgiana Stroe, Gheorghe Frățilescu și Bogdan Petre, dar și Vasile Băltărețu nu au scăpat de arestul preventiv. Reamintim că împotriva medicilor, asistentelor medicale și ceilorlalți arestați preventiv în acest dosar a început urmărirea penală, fiind acuzați de trafic de influență, luare de mită, abuz în serviciu și altele. Procurorii au destructurat o adevărată rețea de obținere frauduloasă a permisleor de conducere. De exemplu, medicii arestați preventiv au câștigat miliarde de lei vechi. La cabinetul medical al medicului Băltăreţu, au fost eliberate în cursul anului 2013 aproximativ 2.600 certificate/fişe medicale, pentru care a fost încasată suma de aproximativ 234.000 lei, în majoritatea situaţiilor nefiind eliberate documente fiscale. La nivelul cabinetului medical la care funcţiona ca asociat şi administrator Vodislav Dana Maria, au fost eliberate, de la începutul anului până în prezent, 2.500 certificate pentru care au fost încasaţi circa 225.000 lei, majoritatea fără emiterea unor documente fiscale. O situaţie similară s-a constatat şi la cabinetul medical la care funcţiona Lehner Rodica, unde, în cursul acestui an, au fost eliberate circa 1.500 certificate/fişe medicale, pentru care a fost încasată suma de 127.500 lei.

loading...
Loading...

Citește și

Temutul radar pistol, scos pe șoselele din Gorj

Poliția a pus toate radarele pe vitezomanii din Gorj, în weekend. Zeci de șoferi au …

Un comentariu

  1. VODISLAV LA PUSCARIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.