Voucerele de vacanță, distribuite din mai în CE Oltenia! Regulamentul, aprobat luni


Salariații Complexului Energetic Oltenia vor putea folosi din luna mai voucerele de vacanță pe care le vor primi toți angajații companiei. Problema a fost discutată, evaziv, joi, în Comisia Mixtă Administrație-Sindicate. Regulamentul de acordare a voucerelor de vacanță va fi discutat însă luni, la o nouă întrunire a acestei comisii.

După greva din ianuarie, salariații CEO au obținut voucere de vacanță, cu termen 1 mai. Încă de joi, problema voucerelor a fost repusă în discuție, salariații așteptând acordarea acestora, dar amânată pentru luni. Solicitarea voucerelor a stârnit discuții deoarece nu s-a elaborat și un regulament de acordare a acestora, lucru care trebuie discutat de sindicate cu salariații.
În aceeași comisie s-a aprobat și acordarea a 100 de ajutoare sociale pentru angajații bolnavi ai companiei.
Reprezentanții administrației susțin că în acest for nu s-a elaborat și problema disponibilizărilor din acest an. Anul trecut au fost în program 200 de disponibilizări și 400 de cereri. Cei 200 care au plecat acasă s-au selectat în colaborare cu sindicatele. Și de data aceasta cei care au probleme medicale vor fi primii aprobați pentru disponibilizare.

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

2 comentarii

 1. Sindicatul BunaVestire

  Ce reusita nemaipomenita!
  Cand avea prostimea bilete de tratament gratis ce bine era!
  Sau reducere de 75%!

  Acum luati vaucherul impozitat!

  Voi ati votat!Voi ati luat! Cine le-a taiat!

 2. bilete de tratament si vacanta luau toate neamurile si pilele liderilor plus profesori, politie etc.in strainatate iar fraierii mergeau in tara in cele mai proaste hoteluri ….asa ca mai bine vaucere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: