Vouchere noi pentru proaspeții părinți!


Proaspeții părinți vor putea primii în curând două noi vouchere. Este vorba de tichetul-trusou și tichetul junior, ambele destinate proaspeților părinți, în primele luni de la naștere începând cu anul 2020. Tichetul trusou va fi acordat la nașterea copilului, iar tichetul junior va fi destinat educației celor mici. Proiectul va intra în dezbatere la Senat.

Valoarea tichetului-trusou nu va putea depăși suma de 1.500 de lei pentru fiecare copil, notează publicația legestart.ro. Valoarea nominală a unui tichet de trusou este de 50 de lei sau un multiplu de 50, dar nu mai mare de 250 lei. Bonul valoric ar urma să fie acordat angajaților o singură dată, la momentul externării din spital sau maternitate, ori la eliberarea certificatului de naştere în cazul copilului firesc sau adoptat. El va putea fi utilizat numai pentru achitarea produselor de îngrijire și/sau lenjerie de primă necesitate pentru îngrijirea nou- născutului.
În ceea ce privește tichetele junior, valoarea maximă este de 250 lei lunar (50 sau multiplu de 50 de lei), respectiv suma de 700 de lei pentru cele acordate ocazional, mai scrie sursa citată.
Cu acest bon valoric de care pot beneficia angajații se pot achita bunuri, servicii educaţionale sau taberele copiilor, naturali sau adoptați.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.