Vouchere pentru rechizite acordate elevilor gorjeni


Un proiect de hotărâre pus în dezbatere pe site-ul Ministerului Sănătății prevede ca fiecare elev din Romania să poată primii, din această toamnă, vouchere în valoare totala de 250 de lei pentru rechizite. Acestea se vor acorda în baza unei cereri depuse de către părinți și în baza lipsei absențelor elevilor. Beneficiarii acestui program sunt toți elevii din învățământul general obligatoriu, primar, gimnazial, liceal și profesional de stat, potrivit proiectului de act normativ. Mai exact, elevii vor primi 5 tichete, fiecare în valoare de 50 de lei, pe care le vor putea folosi pentru manuale, rechizite, sau pentru achiziționarea de echipament sportiv.
Daca proiectul de hotarare va fi adoptat, tichetele vor fi emise în octombrie-noiembrie 2019 și vor putea fi folosite până pe 12 iunie 2020.
Cererea și declarația pe propria răspundere vor putea fi depuse la școala la care este înscris elevul.
Loading...

Citește și

ACUZAȚII după ce proiectul primarului privind parcările prin SMS i-a fost RESPINS

Marcel Romanescu acuză consilierii municipali PSD că i-au blocat proiectul privind implementarea sistemului de taxare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.