Vrei să fii la curent cu cele mai noi știri din Gorj și nu numai? VEZI CE TREBUIE SĂ FACI!

PASUL 1.

Gorj Domino a implementat cel mai nou sistem de notificări atât pentru dispozitivele desktop, cât și pentru cele mobile.

Ce înseamnă acest lucru?
Dacă o știre este postată pe site-ul nostru, îți este trimisă automat o notificare cu titlul știrii respective.
Tot ceea ce trebuie să faci este să DAI CLICK pe ACCEPT în caseta din partea de sus a site-ului și te-ai abonat la notificări.
Dacă ai ratat această casetă, nu este nicio problemă. Poți DA CLICK PE CLOPOȚELUL DIN STÂNGA site-ului și te abonezi la fel de simplu la notificări.

PASUL 2.

Intri pe pagina noastră de facebook și ne dai LIKE, după care selectezi din tab-ul URMĂREȘTI -> VEZI MAI ÎNTÂI iar la NOTIFICĂRI -> PORNITE
Dacă deja ne-ai dat LIKE paginii de facebook, poți să intri totuși pe pagina noastră pentru a te asigura că ai selectat din tab-ul URMĂREȘTI -> VEZI MAI ÎNTÂI iar la NOTIFICĂRI ->PORNITE.
Dacă ai urmat acești pași simpli înseamnă că NU O SĂ MAI RATEZI NICIO ȘTIRE IMPORTANTĂ!

Citește și

Au început pregătirile pentru „Revelionul muzicanţilor“ de la Târgu Jiu!

Au început pregătirile pentru cea mai mare petrecere de la începutul anului viitor! Este vorba …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.