duminică , 19 ianuarie 2020 - 12:30

Vrei să fii la curent cu cele mai noi știri din Gorj și nu numai? VEZI CE TREBUIE SĂ FACI!

PASUL 1.

Gorj Domino a implementat cel mai nou sistem de notificări atât pentru dispozitivele desktop, cât și pentru cele mobile.

Ce înseamnă acest lucru?
Dacă o știre este postată pe site-ul nostru, îți este trimisă automat o notificare cu titlul știrii respective.
Tot ceea ce trebuie să faci este să DAI CLICK pe ACCEPT în caseta din partea de sus a site-ului și te-ai abonat la notificări.
Dacă ai ratat această casetă, nu este nicio problemă. Poți DA CLICK PE CLOPOȚELUL DIN STÂNGA site-ului și te abonezi la fel de simplu la notificări.

PASUL 2.

Intri pe pagina noastră de facebook și ne dai LIKE, după care selectezi din tab-ul URMĂREȘTI -> VEZI MAI ÎNTÂI iar la NOTIFICĂRI -> PORNITE
Dacă deja ne-ai dat LIKE paginii de facebook, poți să intri totuși pe pagina noastră pentru a te asigura că ai selectat din tab-ul URMĂREȘTI -> VEZI MAI ÎNTÂI iar la NOTIFICĂRI ->PORNITE.
Dacă ai urmat acești pași simpli înseamnă că NU O SĂ MAI RATEZI NICIO ȘTIRE IMPORTANTĂ!

Loading...

Citește și

Control al Direcției Publice la o primărie din Gorj! Edilul a cerut verificarea, supărat pe asistenții comunitari

Un control amplu s-a desfășurat ieri la Primăria Albeni, câțiva reprezentanți ai Direcției de Sănătate …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.