Vremea ne face SURPRIZE! Vezi ce ne așteaptă de AZI!

Vremea se va încălzi din nou în cea mai mare parte a ţării conform prognozei meteo pentru luni și marți a ANM.

 Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, cu precădere în nord-vest, unde vor mai fi precipitaţii slabe, ploi în zonele joase şi mixte în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, ce pot favoriza depunerile de polei

PROGNOZA METEO PENTRU LUNI: Vântul va prezenta intensificări la munte, mai susţinute pe creste, unde vitezele vor depăşi 80…90 km/h şi zăpada va fi spulberată, dar local şi în regiunile vestice cu rafale de 50…55 km/h, în timp ce în restul zonelor va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -7…-6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7…9 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO PENTRU MARŢI: Vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii în vestul extrem şi în nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local şi în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 şi 17 grade, iar cele minime între -1 şi 9 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali spre -5 grade. Se va semnala ceaţă, în orele dimineţii cu precădere în depresiuni şi în sudul Olteniei, iar noaptea cu caracter local în sud, centru şi est.

https://www.libertatea.ro/stiri/prognoza-meteo-pentru-luni-si-marti-vremea-se-va-incalzi-2071814

loading...
Loading...

Citește și

Zona pietonală din Târgu Jiu unde o femeie a fost accidentată, ÎNCHISĂ! Foto

Un echipaj al Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a sesizat momentul când o persoană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.