Weber, DESCHIDE UŞA PSD Gorj PRIMARILOR PNL care au pierdut alegerile duminică


Liderul PSD Gorj a reacţionat după ce Dan Vîlceanu a anunţat că, la PNL Gorj, în urma unei analize se va decide dacă cei 14 edili liberali care nu au reuşit să câştige primul tur al prezidenţialelor pentru Klaus Iohannis vor mai fi susţinuţi sau nu pentru noi mandate în alegerile locale din 2020.

Mihai Weber afirmă că uşile PSD Gorj sunt deschise pentru edilii liberali. Viorica Dăncilă a câştigat primul tur al prezidenţialelor la Motru, Bălești, Bolboși, Alimpești, Prigoria, Fărcășești, Padeș, Stănești, Dănești, Crasna, Ciuperceni, Berlești, Vladimir și Albeni. La Bâlteni, scorul a fost egal cu cel obţinut de Klaus Iohannis. “Am văzut că poate o să fie anumiţi primari certaţi, urecheaţi. Să ştiţi că la noi uşa e deschisă tot timpul pentru oamenii care, într-adevăr, sunt dedicaţi comunităţii şi reprezintă interesul comunităţii. Îi aşteptăm la PSD pe toţi care doresc să se implice şi care au, în primul rând, interesul comunităţii în suflet. Atunci când există semne de întrebare, suspiciuni asupra unei persoane, unei grupări, categorii că ar avea interese numai personale sau de grup, oamenii taxează. Să ştiţi că acesta este şi rezultatul a ceea ce s-a întâmplat, pentru că oamenii au apreciat că a existat o guvernare, cu bune, cu rele, dar o guvernare bună, eficientă, care a făcut foarte multe lucruri bune pentru comunităţile din Gorj. La Bâlteni, discutăm de o comună foarte mare condusă de un liberal, în care ar fi trebuit să se impună liberalii, dar oamenii au apreciat şi apreciază în continuare ceea ce s-a făcut pentru fiecare comunitate în parte. Ca să înţeleagă fiecare cetăţean în parte, nu există localităţi în care să nu există un proiect în desfăşurare. Deci, oamenii văd”, a conchis preşedintele PSD Gorj.

Grivei (PNL), MESAJ pentru Weber : Să AŞTEPTE mult şi bine

Vicepreşedintele PNL Gorj îi transmite liderului PSD Gorj că are de aşteptat mult până să vină edilii liberali din judeţ în Partidul Social Democrat. Gheorghe Grivei spune că o cauză a eșecului lui Klaus Iohannis în multe din localitățile PNL a fost răspândirea unei informații false. Aceea că preşedintele României nu va promulga legea privind reducerea vârstei de pensionare în cadrul Complexului Energetic Oltenia. “Mihai Weber, toată viaţa lui a aşteptat. Nu mă surprinde că şi acum, la vârsta pe care o are, aşteaptă în continuare. Poate să aştepte dacă vrea, dar nu ştiu pe cine aşteaptă. Eu ştiu un singur lucru. La Gorj, s-a obţinut un rezultat bun. Pentru Klaus Iohannis. Scorul de 30% obținut, duminică, în județ este cel mai bun al partidului, de la Revoluție încoace. Au umblat din sat în sat, trimişi de directorii PSD care conduc carierele din mineritul din Gorj. Au încercat să intoxice oamenii că Iohannis nu va promulga legea cu reducerea vârstei de pensionare la mineri, votaţi pe Dăncilă, că ea va fi singura care va face acest lucru, i-au minţit pe oameni. Dar preşedintele Klaus Iohannis va promulga legea cu reducerea vârstei de pensionare, se va dovedi minciuna, va fi scoasă la iveală minciuna PSD. Să nu uităm că primul deputat din Gorj care a propus în parlamentul României un proiect de hotărâre pentru reducerea vârstei de pensionare a minerilor din carierelor miniere a fost deputatul Dan Vâlceanu”, a declarat liderul PNL Gorj.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.