Weber, despre o posibilă CANDIDATURĂ a lui ROMANESCU din partea PSD la PRIMĂRIA Târgu-Jiu


Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Gorj nu exclude ca, în 2020, edilul liberal al Târgu-Jiului să candideze pentru un nou mandat, dar din partea Partidului Social Democrat, nu a Partidului Naţional Liberal.

Mihai Weber spune că dacă în cadrul PSD nu se va găsi omul potrivit care să câştige alegerile locale anul viitor, ia în calcul şi alte persoane din afara partidului pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu. Întrebat dacă Marcel Romanescu ar fi o variantă preşedintele PSD Gorj, a declarat că nu o exclude. Mihai Weber a mai afirmat că știe ca edilul Târgu-Jiului să fi purtat negocieri cu alte partide, poate chiar și la PSD, însă nu cu el.“Sunt convins că a avut discuţii cu alte formaţiuni. Probabil că au fost şi la nivel de PSD anumite tatonări. Pot să vă spun că n-am bătut în cuie absolut nimic şi cu mine nu s-a discutat în mod aplicat problema domnului Romanescu de a veni la PSD sau nu. Nu ştiu dacă au fost discuţii înainte de a preluat eu preşedinţia partidului cu altcineva, dacă la nivel de vicepreşedinţi sau la nivel de alte persoane din partid. Eu, de când am luat preşedinţia partidului de la Gorj, nu am avut discuţii pe tema respectivă cu domnul Romanescu. Nu pot să fac niciun fel de discuţii, neavând anumite date. Nu dau la o parte niciun fel de alternativă de a veni. Dacă nu găsim o resursă potrivită în PSD ca să câştige primăria, sigur că aşa cum am pus şi alte persoane din afara partidului în sondaj, luăm în calcul orice variantă pentru binele cetăţenilor din Târgu-Jiu”, a declarat liderul PSD Gorj.

Când se finalizează SONDAJELE pe Târgu-Jiu şi Motru

În ceea ce priveşte sondajele de opinie pe care PSD le face în această perioadă în cele două municipii pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2020, Mihai Weber anunţă că vor fi gata în maximum două săptămâni. “Am demarat sondajul pentru a obţine cea mai bună persoană, persoana cu cele mai mari şanse pentru a câştiga primăria de la Târgu-Jiu. De asemenea, am demarat sondajul şi pentru municipiul Motru. Cred că într-o săptămână, maxim două, vom avea şi rezultatul măsurătorii respective şi o să putem discuta aplicat pe anumite persoane. Sunt mai mult de trei candidaţi puşi în sondaj la Târgu-Jiu, şi la Motru sunt cam cinci, şase candidaţi. Avem şi din afara partidului puşi în sondaj”, a conchis preşedintele PSD Gorj.

Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ Bordușanu la DEPUTAȚI? Ce ANUNȚ face!

Numele secretarului general al PSD Gorj este vehiculat în interiorul organizației județene pentru o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.