sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 8:08

Weber, despre PROBLEMELE din CEO: Situația este ALARMANTĂ


Deputatul PSD confirmă că, într-adevăr, sunt probleme mari în CE Oltenia cu asigurarea stocurilor de cărbune pentru iarnă şi că există pericolul ca termocentralele să fie oprite.

Reacţia parlamentarului de Gorj vine după ce, luni, Constantin Mitrescu a avertizat că multe cariere sunt blocate, nu sunt fronturi de lucru, că din cauza lipsei cărbunelui CEO ar putea avea probleme foarte mari. Mihai Weber îi dă dreptate liderului FNME. Deputatul crede că ar trebui realizată o comisie la nivelul Ministerului Energiei pentru rezolvarea problemelor apărute la Complexul Energetic Oltenia. “Stocurile de cărbune nu sunt cele care ar trebui să fie. Cauzele sunt multiple. Cele mai importante sunt legate de actele de proprietate, sunt şi solicitări exagerate privind sumele care sunt cerute pentru terenuri, de asemenea e vorba şi de anumite solicitări de încadrări în muncă nejustificate. Este, într-adevăr, o problemă extrem de importantă. Situația este alarmantă şi poate să escaladeze şi mai mult. Te duci cu gândul că, în iarnă, când trebuie să ai un anumit stoc de cărbune acesta nu poate fi realizat şi cauzele sunt multiple. Acum, e bine să ne unim toţi, să ne concentrăm energiile pentru ca, mai ales acum, activitatea complexului să nu aibă de suferit. E posibil să se infiinţeze o comisie la nivel ministerial, pentru că semnalul de alarmă a fost tras şi trebuie să existe şi implicare pentru rezolvarea problemelor punctual. Conducerea complexului trebuie să solicite şi să meargă la minister, ştiu că au avut discuţii şi că sunt informaţi cei doi secretari de stat şi domnul ministru despre problemele existente”, a declarat Weber.

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAŢII de ABUZ ÎN SERVICIU la adresa unui PRIMAR din Gorj

Consilierul local Constantin Brănescu îl ameninţă cu plângerea penală pe primarul oraşuluiŢicleni, Radu Constantin, după …

5 comentarii

  1. pleaca ma dracu cu teoria….zii ce ai facut…prostovane

  2. Alte minciuni cu CEO. Ar fi totul bine fara PSDul asta nenorocit care face doar rele.Ei nu vor sa realizeze nimic bun si gasesc mii de motive dar ei nu vad ca sunt niste incompetenti pusi in functii degeaba sunt doar marmotele lu Dragnea.Inca o alta minciuna de CEO

  3. “ Situația este… complexa” -replica de tolk-show ! Pardon, alarmanta!😜😜😜😜😜 Dragi gorjeni, ce văd eu in fotografie este speranța voastră de propasire(😜😜😜😜) ????Ati pus “ stapela” si ati girat plecarea lu’ domnu ‘ G..Weber la Bucale? Vai de noi! Corect a zis Alexandrescu:” …multi, daaaaaa…..cum era? Geniali? Unul ales in Parlamentul României, este yesmanul altui ….genial! Mitrescu😜😝😜😝Fiți bai dragilor, in ceasul al 12-le-a inteligenți ! EMIGRAȚI!!!! De ce? Pai nu vedeți ca zice Weber ceva ca se va face o comisie? Ca trebuie sa ne unim energiile😜😜Cum ma, Weber, in “ spirala Bivolaru”? Ce treaba are Weber? Apartament in buricul urbei, copilul si nevasta rentieri la stat…. A reparat si DN 67 B , doar pentru el sa mearga ca pe autostrada pana la primarii care au adunat voturi pentru el, ca doar îl vota dracu… nici ăla!

  4. Ce va vaitati mai derbedeilor? Nu voi ati promovat si sustinut handicapati profesional ca Boza ,Balasoiu si Dan vasile?

  5. Mihaita , Misule , te pricepi tata si la termocentrale ? Credeam ca doar la spalatorii auto fara bon fiscal te pricepi . Si la smenuit banii publici de pe la Bucuresti cu primarii pe care ii duci de mana pe la Ministerul Dezvoltarii . Multi primari o sa bagi la puscarie fiindca dupa ce le aranjezi lucrari de investitii fictive smecherii de la Bucuresti stabilesc si cine face proiectarea si cine face lucrarile iar primarii doar semneaza ,,,,,ca primarii .Tu de unde ti ooei spagile , direct de la firmele de casa PSD de la Bucuresti???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.