Weber, MESAJ pentru Iordache: Nu poţi să spui că PSD trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru CEO


Liderul PSD Gorj s-a arătat deranjat că cel al ALDE a declarat că social-democraţii trebuie să-şi asume întreaga responsabilitate pentru cee ce se întâmpla la CE Oltenia, după ce secretarul de stat Doru Vişan a preluat din nou atribuţiile de coordonare a energiei pe cărbune de la Marius Dumitraşcu.

Mihai Weber afirmă că Ion Iordache a spuS lucruri trăsnite. Liderul PSD Gorj spune că Partidul Social-Democrat nu-şi poate asuma în totalitate ceea ce se întâmplă la CEO, având în vedere că Ministerul Energiei este condus de ALDE. “Copiii spun lucruri trăsnite! Sunt lucruri extrem de serioase despre care discutăm. Pentru Gorj, Complexul Oltenia reprezintă cea mai importantă instituţie de care depinde soarta judeţului. Lucrurile trebuie tratate cu maximă seriozitate. Nu poţi să spui că PSD trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru CEO. Nu poți să te speli pe mâini, câtă vreme Ministerul Energiei este condus de ALDE. Discuțiile pe care le-am purtat cu ALDE au fost pe tema numirii unor oameni competenți în Consiliul de Supraveghere și Directorat. Nu avem nevoie de experimente, pentru că tot Gorjul ar avea de suferit, nu o formaţiune politică sau alta. E foarte simplu să arunci pisica dar ministrul Energiei este de la ALDE. Anton Anton n-a făcut nici până acum demersurile la Comisia Europeană pentru ca CEO să nu mai plătească certificatele verzi. În ceea ce-l priveşte pe Marius Dumitrașcu, nici măcar nu-l cunosc. Dacă-l văd pe stradă, nici măcar nu ştiu cum arată. Poate are competenţe să fie în minister, dar nu vreau să fie făcute experimente, să fie puşi oameni care să aibă nevoie de timp până când se familiarizează cu activitatea companiei”, a conchis deputatul PSD.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.