Weber, RECOMANDARE pentru Romanescu. Ce-i transmite LIDERUL PSD Gorj primarului


Mihai Weber a reacționat după ce Marcel Romanescu a amenințat, luni, că va scoate angajații primăriei în stradă, dacă, la rectificarea bugetară nu va primi sumele de care are nevoie pentru acoperirea investițiilor și asigurarea funcționării primăriei.

Edilul liberal al Târgu-Jiu a precizat că ar avea nevoie de circa 60-70 de miliarde de lei vechi pentru a încheia cu bine anul 2019 din punct de vedere financiar. Liderului PSD i se pare cam mare suma solicitată de Marcel Romanescu. Mihai Weber acuză că edilul acționează populist și că vrea doar să-și creeze imagine. „Mie mi se pare un gest doar pentru imagine, un gest populist. Eu cred că nu asta e soluția, că ne luăm jucăriile și plecăm. Așează-te la masă, vezi care e situația. În situația în care este domnul Romanescu este fiecare UAT din județul Gorj. Ce ar însemna ca fiecare primar să-și ia agenda și catrafusele și să protesteze. Cred că nu e cel mai adecvat și clar mod pentru a arăta o nemulțumire. Într-adevăr, există o nemulțumire, dacă există, nu cred că s-a finalizat procedura de atribuire a rectificării. Nu știu de unde a tras domnul Romanescu această concluzie sau anticipează și încearcă să forțeze nota, să creeze o presiune. Dacă ai o nemulțumire, vino, discută, vedem ce se întâmplă, hai să vedem când îți vine solicitarea respectivă, să vedem de câți bani ai nevoie. Dar așa, să cerem pur și simplu după ureche, vreau și eu suma asta, dacă nu, plec acasă, nu cred că e corect. Oricum, suma solicitată mi se pare foarte mare, mi se pare puțin cam umflată. Dacă merge pe calea protestelor, să iasă de acum, să nu mai aștepte să primească o sumă. Să-și ia totuși și umbrela de soare la proteste să nu aibă de suferit”, a conchis deputatul PSD.

Romanescu: Sunt obișnuit cu condițiile grele pe care mi le asigură PSD

În replică, primarul Târgu-Jiului reafirmă că PSD nu l-a ajutat în acest mandat în rezolvarea problemelor orașului. Marcel Romanescu îi transmite liderului PSD Gorj că nu are nevoie de umbrelă de soare la proteste, pentru că este obișnuit cu condițiile grele pe care i le asigură Partidul Social Democrat. „Nu-mi trebuie umbrelă de soare, pentru că sunt obișnuit cu condiție grele pe care mi le asigură Partidul Social Democrat. M-am obișnuit ca Primăria Târgu-Jiu să fie subfinanțată de către entitățile conduse de PSD. Sumele solicitate trebuie oricum alocate Primăriei Târgu-Jiu, conform legii. Sper ca banii să vină la rectificare și nu la finalul anului. Eu știu că sunt primar PNL și că nu am avut susținerea PSD în nimic din ceea ce am făcut la Târgu-Jiu. Legea trebuie însă respectată, indiferent de culoarea noastră politică. Eu cer doar drepturile care ni se cuvin prin lege. Primăria Târgu-Jiu nu va intra niciodată în insolvență. Se vor găsi soluții. Vreau însă ca actualii guvernanți să trateze cu responsabilitate și cetățenii Municipiului Târgu-Jiu. Am văzut că de la consiliul județean ne-au fost repartizate sume la nivelul multor comune din județ” , a declarat edilul liberal al municipiului.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.