sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 4:29

Weber strigă adunarea! Noii aleși răspund prezent la prima ședință de BPJ a PSD Gorj. Pe cine va trage de urechi președintele?


Miercuri la ora 17.30, noii vicepreședinți ai PSD Gorj și restul Biroului Politic Județean stabilit la Conferința Județeană de Alegeri a organizației județene sunt întruniți la prima lor ședință de după alegerile interne de duminică. Ședința va fi prezidată de noul președinte ales, Mihai Weber, care este nemulțumit de felul cum s-a comunicat evenimentul de către noii aleși, existând nemulțumiri la adresa ALDE Gorj și a lui Ion Bîrcă, primarul care a rupt rândurile întorcându-le spatele noilor șefi de partid.

Mihai Weber și Cosmin Popescu și-au dat întâlnire astăzi la sediul partidului din Târgu-Jiu cu cei pe care ei și i-au stabilit să facă parte din echipa lor de conducere a organizației. Ședința nu este una informală, ci una în care Weber își va impune autoritatea în fața celor aleși, urmând să le explice ce misiune au de îndeplinit pentru perioada următoare, știut fiind că alegerile europarlamentare bat la ușă. De fapt scrutinul va fi primul test de trecut pentru Weber, test care va decide dacă schimbarea din PSD Gorj convine sau nu electoratului din județ.
La prima ședință vor curge și reproșuri din partea lui Weber la adresa celor care au rupt rândurile, fie amenințând cu candidaturi, fie renunțând la posturi, fie amenințând cu demisii în plen, fie dând liste de candidați pe surse în timpul negocierilor. Vor fi trași de urechi și cei care și-au depus candidaturi pe care nu le-au discutat anterior cu Weber și cei care s-au anunțat deja câștigător dar nu erau.
Noul președinte va aborda și problema ,,Iordache,, adică colaborarea politică cu ALDE și va stabili comunicatorii partidului pentru perioada următoare, până la aprobarea lor în CEx.

Comunicare deloc!

De altfel, PSD Gorj nu a comunicat, nici la trei zile de la alegeri, un mesaj al noii conduceri către gorjeni, ori lista reală de aleși ai partidului la scurtinul de duminică. Nici în prezent nu se cunoaște, public, componența BPJ-ului, chiar și vicepreședinții fiind săriți de o parte a presei, la mult timp după alegerile interne.
PSD Gorj are de strâns din tot județul 25.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare. Acest lucru va fi, de asemenea, abordat la primul BPJ, această activitate intrând în atribuțiile noului secretar executiv.

loading...
Loading...

Citește și

Zone de agrement și stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice, amenajate la Târgu Jiu

În curând, cartierul Narciselor din Târgu Jiu va fi amenajat cu zone de agreement. Acestea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: