Zece mineri de la Cariera Roșiuța, a două oară în fața administrației CEO!


Cei zece mineri de la Cariera Roșiuța care au mai bătut la ușa executivului Complexului Energetic Oltenia și cu o săptămână în urmă, ei fiind nemulțumiți de echilibrarea salariilor făcută discriminatoriu în această unitate minieră, au revenit luni la ușa companiei. Oamenii au acuzat administrația că doar promite și nu le rezolvă solicitările, ei transmițând săgeți și spre liderul sindical de la Roșiuța, Nelu Roșca, care ar fi decident în cadrul unității miniere în acordarea claselor de salarizare, avantajându-și doar camarila sindicală.

Salariații nemulțumiți au anunțat acum că este pentru ultima oară când mai vin la dialog cu administrația, ei subliniind că data viitoare fac direct protest extrem, alături de ei fiind și alți colegi nemulțumiți. Aceștia l-au acuzat pe directorul EMC Motru, Mihai Dafinoiu, că a promis mult dar nu a făcut nimic, fiind sub papucul liderilor de sindicat majoritari din zona Motru.
Constantin Lăzăroiu a fost cel care a discutat, de data aceasta, cu minerii nemulțumiți, șeful de Resurse Umane, Sorin Olaru, fiind, luni dimineața, la Rovinari, la Comisia de Negocierea CCM. Lăzăroiu a ținut însă, permanent, legătura cu șeful său, luând notițe și angajându-se să clarifice problema cei de la Resurse Umane.

Nu ești cu Roșca, nu primești ce ți se cuvine!

Cei zece și-au spus fiecare doleanțele, fiind ascultați pe rând de Lăzăroiu. Oamenii au spus ce clase au și cât ar fi trebuit să aibă, atâta timp când colegi de-ai lor au clase mult mai mari ca ei deși fac aceeași meserie. Minerii au explicat că s-au rupt din sindicatul lui Roșca, motiv pentru care acesta i-ar fi luat la ochi.
Nemulțumiților li s-a promis că, până cel târziu vineri, vor primi un răspuns la problemele lor. Minerii au înțeles, au fost pașnici și așteaptă acum decizia oficialilor CEO, fiind siguri că au adus dovezi relevante în susținerea discriminării de care spun că au parte. La întâlnirea cu reprezentanții CEO, cei zece sindicaliști au fost însoțiți de noul lor lider de sindicat.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

3 comentarii

  1. Am impresia ca peste tot este la fel, cu o singura exceptie, la Turceni la Iovan, care zice ca a expus tabelele cu clasele care se acorda si ca s-a facut echilibrare 99% sau 99,9%, ceva de genul asta. La Lupoaia, cine nu-i cu Banana sau impotriva lui, cine nu-i neam cu Vulpe, nu primeste decat daca lupta pe branci alaturi de Bunoaica.Daca nu-i sindicalist sau nu-i la Bunoaica, nu vede un sfant. ARMONIZAREA s-a transformat in DEZARMONIZARE, s-au dat la unii care au avut, de la unii care nu au mai apucat decat jumatatea lui cinci. Ticalosii mai si ranjesc satiscafuti..

  2. CAM PUTINI AU INTELES cine este ROSCA!!! Dar este un inceput!!! Si asta e bine!!

  3. Ăștia îl călăresc și pe Boza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.