sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 6:52

Zeci de amenzi aplicate de inspectorii Serviciului de Control în Sănătate Publică Gorj


In perioada 18.11.2019 – 28.11.2019 inspectori din cadrul SCSP Gorj au desfasurat actiuni de inspectie si control , in conformitate cu Planul national de actiuni tematice de control in sanatate publica elaborat de MS-ISS , Planul de actiuni de control pe anul 2019 si Planul saptamanal de lucru elaborate de Serviciul de Control in Sanatate Publica , in scopul prevenirii producerii de imbolnaviri si promovarii sanatatii populatiei dupa cum urmeaza:
– 10 Unitati de invatamant – in localitatile : Bengesti Ciocadia, Polovragi, Tg Jiu, Rosia Jiu, Pesteana, Farcasesti, Bumbesti Jiu, Turceni, fiind aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 1000 lei.
– Instalatii de aprovizionare cu apa – Instalatia de apa – Musetesti, fiind aplicata o sanctiune de 10000 lei;
– Actiune tematica in vederea verificarii respectarii normelor igienico sanitare in saloanele de infrumusetare din judet in cadrul careia au fost verificate un numar de 10 unitati si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3500 lei datorita incalcarii prevederilor HG 857/2011 .
– Prestatori de servicii DDD din Municipiul Tg Jiu, fiind aplicate un numar de 3 sanctiuni pentru incalcarea prevederilor Ord.MS nr.1225/2003.
– A fost veficata activitatea asistentilor comunitari in localitatile – Stoina, Capreni, Hurezani, Motru, Samarinesti, Ciuperceni, Telesti, Godinesti, Albeni.
– Unitati ingrijiri la domiciliu , Centre de ingrijiri – 3 unitati, fiind aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 1200 lei datorita nerespectarii Ordinului MS nr.1226/2012
– Recontrol la Spitalul Judetean de Urgenta Tg Jiu – s-a aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 2000 lei datorita nerespectarii recomandarilor si termenelor date anterior la Compartimentul – Spitalizare de zi.
– Control igienico sanitar la Spitalul Orasenesc Turceni – in urma caruia a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 25000 de lei, datorita nerespectarii termenelor si recomandarilor date anterior de catre inspectorii S.C.S.P. – D.S.P. Gorj.
– Inspectorii S.C.S.P. – D.S.P. Gorj s-au deplast in teritoriu pentru solutionarea unui numar de 9 petitii inaintate de catre cetatenii judetului Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: