Zi SPECIALĂ pentru una dintre cele mai cunoscute make-up ARTISTE din Târgu Jiu! FOTO


În tomna anului trecut a trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei, acela de a a-și ține în brațe primul copil. Acum a avut parte de un nou moment emoționant acela de a spune „Da” alături de tatăl copilului ei în fața ofițerului de stare civilă.

Cunoscuta make-up artistă din Târgu Jiu, Alisa Coroi, a devenit de, ieri, doamna Nanu. Frumoasa brunetă s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale Laurențiu, iar împreună au un băiețel pe nume Rareș de nici un anișor. Întregul eveniment s-a desfășurat în Rovinari, orașul natal al Alisei. Aceasta a strălucit în ziua cea mare într-un costum complet alb format din pantaloni și sacou.

loading...
Loading...

Citește și

Vrei să îl inviți pe Petrică Mâțu Stoian să îți CÂNTE la NUNTĂ? Vezi care este TARIFUL său pentru o singură ORĂ!

Cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară nu ezită să accepte orice invitație venită din …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: