Zile LIBERE pentru părinți!


Părinții vor avea zile libere de la serviciu când autoritățile închid școlile. Un proiect de lege depus în Parlament prevede că unul dintre părinți ar putea sta acasă cu copilul când școlile sunt închise temporar de autorități. Propunerea vizează atât angajații de la stat, cât și pe cei din mediul privat.

Potrivit proiectului, zilele libere se acordă pe baza unei declarații pe proprie răspundere, semnată de către ambii părinți, respectiv de către tutorele legal în cazul familiei monoparentale, depusă la angajator de către părintele care va supraveghea copilul în perioada când autoritățile decid să închidă școlile.
În cazul în care, în urma unor verificări se constată că ambii părinți au solicitat simultan zile libere, va fi anulată definitiv posibilitatea ulterioară de a mai beneficia de zile libere.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: