Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății marcată la Târgu Jiu pe 22 Decembrie

În data de 22 decembrie 2019, la Târgu Jiu, în sediul Palatului Administrativ și în Piața Revoluției din centrul municipiului va fi marcat, începând cu ora 10.00, momentul împlinirii a 30 de ani de la Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății – comemorarea eroilor revoluţiei din decembrie 1989.

La ora 10, în Sala Maură a Palatului Administrativ Târgu Jiu va avea loc ședința omagială a Consiliului Județean Gorj cu alocuțiunile evocatoare ale autorităților locale și județene și decernarea medaliei omagiale urmașilor eroilor revoluției.
La ora 11, în Piața Revoluției din Târgu Jiu va avea loc un ceremonial evocator civil, militar și religios, cu intonarea imnului national, slujba de pomenire pentru eroii revoluției, depunerea de coronae și jerbe de flori și defilarea gărzii de onoare.
De asemenea, la ora 12 vor fi depuse coroane și jertfe de flori la Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 din parcul N. Miloșescu, Troița din fața Bisericii Sf. Apostoli Petru și Pavel Tg-Jiu, Monumentul Eroului Martir Haidău Grigore-Cătălin, Monumentul Eroului Martir Merișeșcu Valentin, Monumentul Eroului Martir Petrescu Dumitru și Monumentul Eroului Martir Oancea Mihai Cristian.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.