Zone de agrement și stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice, amenajate la Târgu Jiu


În curând, cartierul Narciselor din Târgu Jiu va fi amenajat cu zone de agreement. Acestea vor cuprinde loc de joacă pentru copii, amfiteatru, spațiu de închiriere biciclete și alei pietonale. Valoarea acestui proiect este de 12.321.845,46 lei, din care contribuția proprie este de 1.237.041,54 lei la cheltuieli eligibile si 77.481,53 lei cheltuieli neeligibile. Totodată, în municipiu vor fi amenajate stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice. Valoare totală a acestui proiect este de 1.090.788,30 lei, din care contribuție proprie 418.547,60 lei. Proiectele de finanțare europeană au fost semnate recent de primarul Marcel Romanescu .

„Am semnat, în această perioadă, pentru finanțarea a două proiecte deosebit de importante pentru municipiul Târgu Jiu. Astăzi am fost la Craiova pentru proiectul pe care îl avem pentru zona de agrement ce va fi amenajată în Cartierul Narciselor, iar săptămâna trecută am semnat pentru amenajarea stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice. Sunt două proiecte pentru care am obținut finanțare din fonduri extrabugetare, în valoare de peste 13 milioane de lei”, a anunțat edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
Proiectul privind înființarea de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vizează achiziția și montajul a 4 stații de reîncărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice cu cate două puncte de reîncărcare fiecare, în Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, zona Pieței Centrale (Strada Plevnei), Bulevardul Nicolae Titulescu și Insulița de pe Jiu (Strada Bicaz).

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.